Як змінилися Володимир і Олена Зеленські під час війни: фото президента і першої леді до та після 24 лютого

Після 24 лютого змін застали усі з нас: як і зовнішніх, так і внутрішніх. А як змінилися за цей час ті, хто є обличчям нашої держави — президент України та Перша леді?

Ми звикли бачити Володимира Зеленського суворим з нечастою усмішкою та стриманим виразом обличчя. Очі Зеленського передають увесь біль кожного українця.

Однак, іноді шостий президент України й усміхається, радіючи нашим перемогам та допомозі союзників.

Раніше Володимир Олександрович часто викликав у нас усмішку та усміхався сам, коли був ведучим та продюсером шоу “Квартал”, “Ліга сміху” та безлічі інших комедійних проєктів. Проте, нині його усмішка та жарти стали ще ціннішими для кожного українця.

Щодо дружини очільника нашої держави, то Олена Зеленська спершу не хотіла, аби її чоловік був президентом, але всіляко підтримувала його. Після здобуття цієї посади Володимиром Зеленським Перша леді повністю змінила власний стиль життя, адже тепер вона має підтримувати не тільки коханого, а й увесь народ своєї країни. І це в неї виходить доволі добре.

Володимир та Олена Зеленські пройшли значний шлях за ці місяці повномасштабного вторгнення. Пропонуємо вам згадати, як змінився зовнішній вигляд президента України та Першої леді, переглянувши їхні фото до і після. Ви здивуєтесь, пригадавши їх.

Як змінилося подружжя Зеленських?

Нагадаємо, що вперше Володимира Зеленського почали асоціювати з посадою президента України, коли він під час новорічного привітання з 2018 на 2019 роки оголосив про це в прямому ефірі одного з телеканалів. Тоді й частіше на публіці почала з’являтися й Олена Зеленська.

Зеленський оголошує про свої наміри стати президентом
Зеленський оголошує про свої наміри стати президентом

Після цього в їхньому житті почався складний, проте важливий етап — підготовка до виборів та сама передвиборча кампанія до оголошення результатів. Тоді Зеленський активно працював, при цьому завжди був усміхненим.

Володимир та Олена Зеленські у передвиборчій гонці
Володимир та Олена Зеленські у передвиборчій гонці

Після оголошення перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах щастю колишнього коміка не було меж.

Зеленські після здобуття перемоги на виборах
Зеленські після здобуття перемоги на виборах
Зеленські радіють перемозі на виборах
Зеленські радіють перемозі на виборах

Перші роки на посаді президента

Подружжя Зеленських навіть після обрання очільником держави активно вело соціальні мережі, де показували важливі урочистості, і те, що вони люди з народу.

Зеленський купається на морі в Одесі та на літньому шоу "Кварталу"
Зеленський купається на морі в Одесі та на літньому шоу “Кварталу”

На каденцію В. Зеленського й припав коронавірус, що сильно сколихнув наші життя.

Як виглядав Володимир Зеленський, коли коронавірус набув обертів?
Як виглядав Володимир Зеленський, коли коронавірус набув обертів?

Однак, і тоді українці, як і весь світ, змогли жити далі.

Зеленські після 24 лютого

Після ранку 24-го лютого наші життя змінилися ще більш радикально, ніж під час коронавірусу. Ми мусили боротися за власні права та свободи по всій Україні. Це змінило всіх. І президента також.

Володимир Зеленський змінив свій стиль на з офіційно-ділового на піксель та одяг кольору хакі. Також він відпустив бороду, а через постійні стрес та роботу значно постарішав ззовні.

Зеленський 24 лютого і місяці після
Зеленський 24 лютого і місяці після

Олена Зеленська підтримує свого чоловіка та почала працювати ще активніше.

Олена Зеленська під час повномасштабного вторгнення
Олена Зеленська під час повномасштабного вторгнення

Однак, на зміни в зовнішності з легкістю можна піти задля перемін більших — на рівні країни, аби повернути у всі наші міста український прапор!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини