Микола Басков розповів про хворобу, яка заважала йому виступати – давно зіткнувся та звернувся до лікарів

Відомий російський співак на останньому концерті ледве вийшов на сцену. Публіка давно підозрювала, що артист хворіє, а тепер підозри підтвердились. Басков прокоментував свій стан

На нещодавньому концерті Миколу Баскова ледве не на руках виносили на сцену. Такий “ефектний” вихід пов’язаний не з “популярністю” артиста, а з тим, про що публіка давно здогадувалась. Скандально відомий російський співак прокоментував стан свого здоров’я та розповів про хворобу, яку, з його слів, йому вже вдалось подолати. У коментарі знаменитість зазначив, що насправді вже йде на поправку.

Микола Басков розповів про хворобу

Відомий російський співак останнім часом почав “здавати позиції”. Про це писали навіть російські медіа, які звикли компліментарно підходити до висвітлення новин про артистів, які підтримали кремлівський режим. Проте, Миколі Баскову не вдалось приховати свій невтішний стан здоров’я. Публіка особливо звернула на це увагу, коли артиста довелось під руки виводити на сцену.

Відомий російський співак прокоментував своє здоров'я
Відомий російський співак прокоментував своє здоров’я

 

Нещодавно артист виступив з мініконцертом. Микола Басков, який на сцені завжди танцював, стрибав та поводився доволі енергійно, цього разу взагалі не зсунувся з місця. Більш того. після виступу він навіть не зібрав у шанувальників квіти, хоча раніше це був обов’язковий ритуал. Після виступу на премії “Золотий грамофон” Микола Басков все-таки вирішив зізнатись, що з ним насправді сталось.

Зі сцени знаменитість розповів про операцію, яку йому раніше довелось перенести. Микола Басков зізнався, що ліг під ніж хірурга заради операції на зв’язках ніг. Саме з цим пов’язана потреба допомагати артистові виходити на сцену. Артист додав, що раніше він порвав зв’язки на ногах, але вже вирішив ситуацію та почувається набагато краще.

Раніше публіку насторожив неочікуваний набір ваги Басковим
Раніше публіку насторожив неочікуваний набір ваги Басковим

Більш того, після виступу журналісти “зловили” російського артиста за лаштунками та запитали в нього про самопочуття. Так, медійникам хотілось почути детальніше про те, що сталось з артистом та як він себе почуває тепер, втім Басков обмежився лаконічним “Все нормально”. Нагадаємо, що раніше публіку насторожило те, що співак неочікувано та різко набрав вагу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини