Анастасія Приходько приголомшила прихильників своїм хворобливим виглядом: чому співачка так виглядає

Анастасія Приходько здивувала підписників зізнанням про стан її здоров'я і фотографією з хворобливим виглядом. Зірка погано себе почуває і плутає часові пояси.

Співачка Анастасія Приходько постійно спілкується з прихильниками, але цього разу жінка здивувала своїм зовнішнім виглядом. Вона розповіла, що останнім часом у неї дуже мало часу на відпочинок.

Анастасія скаржиться, що через розлади сну вона дуже погано себе почуває. На фото Анастасія лежала у власному ліжку, позувала без макіяжу та фотошопу і виглядала дуже втомленою та цьому фото. Прихильники почали перейматися за здоров’я артистки.

“Коли вам 18 років і ви вдень спите, а вночі тусите, то це дуже весело, коли тобі 20 років і ти після гучної вечірки йдеш вранці на пари, бо так треба – в цьому також щось є. А от коли тоді вже далеко не 20 років і ти плутаєшся у світових часових поясах – це не добре. Твій організм зазнає великого гормонального збою. Тепер тобою керує подача світла, але не якісь обов’язки на день”, – поділилась відвертощами жінка.

Фото зі сторінки Анастасії
Фото зі сторінки Анастасії

Як розповідає Приходько, зараз її життя крутиться навколо графіків відключення світла. Анастасія поскаржилась на такий режим, але через безвихідь кожен змушений його прийняти. Без світла вона не може робити багато своєї роботи, тому, як і кожен українець, залежить від світла.

“Тепер все мене змушує або вставати рано, або взагалі не спати. Я засинаю тоді, як бачу, що на вулиці світає. Мене легко на душі, бо я бачу, що світло є. Хоч і за вікном, але воно є. Денного світла зараз теж не вистачає, вже зима, темніє о 16:30 і дуже швидко міста покриваються темрявою”, – закінчила свої роздуми артистка.

Прихильники у коментарях підтримали Анастасію, поділившись своїми роздумами про цю ситуацію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини