Фаворитки “Холостяка-12”: Саша Мудра, Катерина Лозовицька та інші учасниці, які вже цілувалися з Топольським

"Холостяк-12" Алекс Топольський вже обрав для себе фавориток шоу, з якими не соромиться цілуватися перед камерами, знаючи, що їх постійно знімають.

Алекс Топольський вже обрав для себе фавориток, з якими були поцілунки. Ними стали Саша Мудра та Катерина Лозовицька.

24-річна модель Катерина Лозовицька опублікувала в себе на сторінці у соціальній мережі відео, де видно, як пара цілується. Алекс запросив дівчину на індивідуальне побачення, яке проходило у СПА. Вони відпочивали та розслаблялися, поки їм робили масаж. Після масажу вони вирушили у сад, хотіли поговорити і пограти у цікаву гру, де потрібно давати відповідь на запитання.

На відео, що опублікувала дівчина, Алекс та Катерина сидять на лавці, обіймаються та ніжно цілуються. Вони дуже задоволені присутністю один одного, що добре видно на відео.

25-річна Олександра Мудра також опублікувала на своїй сторінці поцілунок з Алексом. Цей поцілунок відбувся під час церемонії троянд. Холостяк покликав Сашу поговорити наодинці і зізнався їй у тому, що її слова про почуття до нього дуже розчулили його і він хоче дати їй червону троянду. Алекс дістав з скриньки троянду і передав її Саші. Вона була приємно здивована і після цього трапився поцілунок.

У пари був вже не один поцілунок
У пари був вже не один поцілунок

Вона спочатку була налякана, бо Алекс під час церемонії запропонував усамітнитися, а дівчина подумала, що він таким чином хоче попрощатися з нею і відправити додому. Олександра дуже стресувала і переживала, що саме вона поїде сьогодні додому, але цього не трапилося.

“Я думала, що відлупцюю його трояндою. Так нерви мені вимотав, але мені сподобався такий жест. Сподіваюсь, це стане нашою маленькою традицією”, – розповіла дівчина після поцілунку.

Окрім двох дівчат, які стали фаворитками не лише Алекса але й глядачів, Алекс цілувався з Вікторією Варлею та Олександрою Погореловою. З учасницею Мариною також були поцілунки, які мало не закінчилися інтимом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини