Ім’я фаворитки вас здивує: фіналіст Холостячки Тригубенко зізнався, заради якої дівчини пішов би на Холостяка

Фіналіст першого сезону романтичного проєкту "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів, яку з учасниць хотів би бачити на "Холостяку", якби пішов на шоу.

Олексій Тригубенко боровся за серце відомої української акторки Ксенії Мішиної у першому сезоні романтичного проєкту “Холостячка”. Однак, тоді знаменитість віддала своє серце коміку Олександру Еллерту. Проте, з ним у Мішиної так і не склалося, хоча вони залишилися гарними друзями.

Хоч фіналіст проєкту вирішив рухатися далі, він не міг пройти повз цьогорічного сезону схожого проєкту “Холостяк”, де вже успішні та красиві жінки борються за серце головного Холостяка країни.

“Холостяк-12” став доволі скандальним та драматичним, тому в певні моменти важко було назвати учасницю, яка точно сподобалася та змогла віднайти ключик до серця Алекса Топольського. Проте, фіналіст “Холостячки” Олексій Тригубенко знайшов таку красуню для себе.

Кого з учасниць Тригубенко хотів бачити на “Холостяку”?

Олексій Тригубенко зізнався, що з усіх чудових жінок, які цьогоріч борються за серце американського підприємця Алекса Топольського, йому найбільша сподобалася акторка Вікторія Варлей, яка раніше тривалий час будувала стосунки з відомим колегою Тарасом Цимбалюком.

“Якби мені було відомо, що Вікторія Варлей стане учасницею цього шоу, то я б точно пішов би на Холостяка”, – зізнається Олексій Тригубенко.

Вікторія Варлей на шоу "Холостяк"
Вікторія Варлей на романтичному шоу

Реакція Вікторії Варлей на ці слова

Відома українська акторка любить пожартувати та посміятися з друзів. Цього разу вона не пропустила такої можливості та з гумором відповіла Тригубенко, трохи змінивши всім добре відому фразу:

“Що ж ти, Льоша, здав назад”.

Нагадаємо, що в Олексія Тригубенка є дівчина Аліна, яка родом з Чернівців. Вона довго не знала, що її коханий знімався у “Холостячці”, тому здивувалася, коли до фіналіста проєкту підійшов чоловік та попросив сфотографуватися. Проте, потім вона все ж таки подивилася шоу.

Наразі пара довго не бачилась, адже дівчина виїхала за кордон за декілька тижнів після 24 лютого.

Олексій Тригубенко з дівчиною
Олексій Тригубенко з дівчиною

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини