“Занадто схоже заспівала”: співачку Злату Огнєвіч звинуватили у плагіаті творчості Біллі Айліш

Українська співачка Злата Огнєвіч випустила нову пісню, але прихильники звинуватили її в тому, що вона просто зробила плагіат на пісню Біллі Айліш.

Українська співачка Злата Огнєвіч не перестає випускати нові композиції. 14 грудня дівчина опублікувала свою нову пісню під назвою “Як мені бути” та присвятила її українським жінкам, які настраждалися найсильніше під час війни, бо втратили найдорожче – сина, чоловіка, батька чи матір. Прихильники Злати замість того, щоб проникнутися піснею, яку Злата так довго виношувала і готувала, почали її обговорювати та звинувачувати у плагіаті.

Момент з нового кліпу Злати
Момент з нового кліпу Злати

Як кажуть користувачі соціальних мереж, її пісня – копія пісні американської співачки Біллі Айліш “Lovely“. У коментарях розгорілася суперечка між прихильниками, які написали не один коментар про те, що це дійсно копія і з перших секунд згадується мотив відомої пісні володарки премії “Греммі”.

  • “Вітаю, плагіат вийшов на “ура”,
  • “Це ж треба було ще постаратися так точно переспівати відому пісню, навіть не змінювала нічого, просто написала свій текст, дивовижно”,
  • “Я не розумію. Невже, немає кому написати українську музику? Все треба копіювати з західних артистів? Жах”, – пишуть обурені прихильники.
Момент з кліпу Біллі Айліш
Момент з кліпу Біллі Айліш

Співачка не забарилася та відповіла на таку велику кількість негативу у свою адресу:

“Знаєте, я на це (хейт) не звертаю уваги, тому що це моя робота, яку я зробила самостійно і лише від чистого серця. Ця пісня була написана лише з думками про Україну та українських жінок, а не про те, як мені скопіювати Біллі Айліш. Хочу звернутися до тих, кому немає чим зайнятися – перестаньте шукати чорну кішку в кімнаті з вимкненим світлом і займіться ділом”, – написала співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини