Рубрики: Новини

“Розповіла своєму психотерапевту”: Даша Кацуріна висловилась стосовно нової пісні Дорофєєвої та її колишнього

Даша Кацуріна теж не залишила без уваги нову композицію її колишнього чоловіка з Надею Дорофєєвою: дівчина прослухала пісню і поділилась думками.

Плітки про зіркові пари, що помінялись партнерами не вщухають й досі. Нещодавно співачка Надя Дорофєєва опубілкувала нову пісню, яку вона написала спільно з колишнім чоловіком Даши Кацуріної – Мішею Кацуріним. У пісні співається про їхні почуття один до одного та про те, як пара вижила після цих чуток та негативу у їхню сторону і далі будують спільне майбутнє.

Даша на своїй сторінці в одній із соціальниз мереж хотіла поспілкуватися з прихильниками, щоб вони задавали їй запитання, а вона буде на них відповідати. Наступного дня дівчина написала у своєму пості:

“80% питань були про те, як мені пісня. Відповіла вам у своєму телеграм-каналі”, – написала Даша.

За словами рестораторки, вона прослухала пісню, обговорила її зі своїми подружками і терапевтом, але більше нічого говорити вона про це не хоче, у неї немає на це вільного часу і вважає тему закритою для обговорення.

Нагадаємо, що пара Михайла та Даші Кацуріних, як і пара Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої влаштовували спільний відпочинок, приїхавши з якого виявилось, що тепер Михайло будує стосунки з Надею, а Володимир з Дашею. Першими у своїх почуттям зізналась пара Наді та Михайла, через що відразу отримали порцію хейту від прихильників.

Трішки пізніше, про свій союз повідомили Володимир Дантес та Даша, але цю пару навпаки підримали. В чому така розбіжність – невідомо. Можиливо через те, що Надя зізналась відразу і взяла на себе більшу частину того хейту, що мав би бути і для Володимира також.

Поділитися