Рубрики: Новини

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт повернувся в Україну, але Мішина не чекала: “Привіт, я вдома”

Олександр Еллерт повернувся з Штатів до України, але чи надовго - ніхто не знає. Як йому вдалося виїхати та чому він повернувся назад - читайте далі.

Переможець “Холостячки” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт ще влітку виїхав до Америки, але причину так і не повідомляв. Після того, як прихильники дізналися, що він покинув Україну, почали засипати його запитаннями, як йому це вдалося. Більшість з них звинувачували Олександра в тому, що він боїться і просто назавжди втік у безпечне місце.

Олександр Еллерт повернувся з США

Пізніше, чоловік відреагував на хейт та численні запитання про те, як він виїхав, але у жартівливій манері, не розкриваючи своїх істинних намірів.

“Відразу після того, як президентом України став Володимир Зеленський, мені прислали лелеку з супровідним листом: “Тепер можна не платити комунальні, порушувати правила дорожнього руху, не платити за їжу у ресторанах та забрати собі найгарнішу дівчину, але найголовніше – не втрачай посвідчення, що ти актор “Кварталу”, бо тільки з ним тепер випускають з країни. Чуєш, Саня! Навіть Порошенка не випустять”, – жартівливо розповів Еллерт.

Нещодавно, Олександр опублікував у себе на стоінці два фото, які підтверджуть його повернення до України. На першому фото чоловік стояв на українському кордоні, про це свідчить фото українського прапора, засніжена вулиця та відповідна табличка синьо-жовтого кольору.

“Привіт”, – написав Олесандр.

Олександр Еллерт повернувся в Україну

На другому фото Олександр показав в’їзд до Києва та смайлик з розбитим серцем. Цікаво, чи надовго Еллерт повернувся в Україну. Зараз офіційний аккаунт у соціальній мережі Instagram видалений.

Офіційна сторінка Еллерта поки не доступна
Поділитися