Колишній обранець Мішиної Еллерт відсвяткував свій день народження та загадав бажання: “Ви допоможете”

Вчора, 18 листопада відомий комік та екс-обранець Ксенії Мішиної відсвяткував свій 36-й день народження та загадав бажання і попросив свою аудиторію йому допомогти у його здійсненні.

Олександр став відомим завдяки романтичному проєкту “Холостячка”, де боровся з іншими чоловіками за серце акторки Ксенії Мішиної й варто  відзначити, попри всі непорозуміння, став переможцем та підкорив серце Мішиної.

Одразу після шоу пара почала жити разом та перший період все було добре, адже їм було комфортно разом, вони розуміли один одного з півслова та навіть встигли злітати на відпочинок. Але згодом стосунки дали тріщину. Цей період був складним для обох, адже це нерви, стрес та всі спроби зійтися знову не стали успішними. Хоча, насправді їх було багато. Але, коли люди не розуміють один одного, то всі засоби марні.

Олександр Еллерт відсвяткував день народження
Олександр Еллерт відсвяткував день народження

Спочатку новина про розставання стала дуже неочікуваною для всіх українців, але згодом всі це прийняли та навіть перестали пліткувати з цього приводу, адже вони доволі дорослі люди й самі можуть зрозуміти що робити зі своїми стосунками.

Нині ж кожен давно живе своїм життям, Ксенія в Україні з сином, а от Саша вирушив у США, звідки активно допомагає Україні, але отримує багато засудження на свою адресу. Та оскільки Еллерт людина публічна, він до цього звик і просто робить так, як вважає за потрібне.

Так, вчора Олександр відсвяткував свій день народження і повідомив про це у соціальній мережі instagram. Саша загадав бажання допомогти нашим захисникам бути в теплі та за допомогою людей, зібрати кошти на “Тепло для ЗСУ”. Тож, Еллерт вирішив зробити подарунок не собі, а нашій армії. І це з його сторони дуже гідно, бо він знаходиться не в Україні та міг би взагалі нічого не робити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини