Рубрики: Новини

З’явилось фото підрослого сина 32-річного Макса Барських: мамою виявилась не Лобода, а ексучасниця ВІА Гри

Колега відомого українського співака опублікувала фотографію його підрослого сина. Так, на фотографії хлопчисько не схожий на тата, а ось від мами перейняв чимало рис зовнішності

Відомий український співак Макс Барських мало говорить про особисте життя, проте віддані шанувальники знають, що в артиста є син, щоправда, хрещений. Відтак, це не заважає артистові любити маленького хлопчиська, як рідного. Нещодавно кума Макса Барських та мама його хрещеного сина показала, як за останній час змінилась дитина. Хлопець дуже схожий на свою рідну мати.

Міша Романова показала сина

Колишня учасниця відомого гурту “ВІА Гра” самостійно виховує 4-річного сина Мартіна. Знаменитість ніколи не любила розповсюджуватись про своє особисте життя, тому й досі невідомо, від кого вона народила первістка. Проте, Міша Романова – справжня сильна та незалежна жінка, адже ніколи не жалілась на складнощі виховання дитини самотужки. Можна припустити, що навіть, коли труднощі виникають, їй на допомогу приходить кум – Макс Барських.

Син Міші Романової з мамою на прогулянці

Так, нещодавно на особистій сторінці знаменитості з’явились кадри, на яких вона разом із сином весело відпочиває за кордоном. Міша Романова показала, як радіє її 4-річний Мартін від можливості покататись на атракціонах та відвідати смаколики на ярмарку в одному з німецьких містечок.

На фотографіях видно, що хлопчик і дійсно підріс. Хоча на свою маму Мартін дуже схожий, все-таки варто припускати, що більше рис зовнішності син взяв у свого батька. На одному з опублікованих кадрів Мартін був одягнутий у яскраво-зелену курточку, втім найяскравішою в його образі виявилась усмішка. Синові стовідсотково сподобався вікенд з мамою.

Жартівлива Інстаграм-історія Міші Романової

До слова, Міша Романова також опублікувала жартівливу фотографію, яку адресувала своєму загадковому коханому. Про нього артистка не розповідає нічого, а свої стосунки зірковій парі вдається приховати настільки добре, що про них навіть ніхто не підозрює. Так, на опублікованому кадрі “позували” дві мавпочки, які обійняли одне одного. Міша Романова зазначила, що це могла б бути вона з коханим, проте він дуже далеко від неї. Схоже, що чоловік залишається в Україні, доки співачка з сином у безпечнішому місці.

Поділитися