Латекс стиснув шкіру: Світлана Лобода, Ані Лорак і Тіна Кароль втиснули свої форми в затісні костюми

Костюмам з цього матеріалу зірки часто надають перевагу, аби показати свою фігуру з найкращого боку, проте, так виходить не завжди. Які зірки вдягали епатажні костюми?

Українські зірки шоубізнесу добре вміють показати себе якнайкраще: обрати потрібний ракурс, встати правильною стороною та приховати певні недоліки у зовнішньому вигляді, аби вигляди максимально красиво перед об’єктивами фотокамер журналістів та фотографів.

Часто для кращого ефекту знаменитості підбирають епатажні та феєричні образи, від яких важко відвести погляд. Справжні сміливці можуть для цього навіть обрати щось доволі незвичне.

Світлана Лобода

Зірка полюбляє яскраві образи, які, немов магнітом, притягують погляд саме до неї. Такому вмінню бути в центрі уваги можна лише позаздрити.

Для однієї із фотосесій у бібліотеці Світлана Лобода підібрала стриманий, елегантний та доволі епатажний образ. Червоний у клітинку піджак та картату напівпрозору сорочку співачка доповнила бантом-краваткою, ефектними чорними штанами та відповідного кольору взуттям.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Ані Лорак

Співачка любить доповнювати власні виступи феєричними образами, аби погляд глядача був прикутим для сцени.

Цього разу Ані Лорак для одного зі своїх виступів на концерті обрала чорний ефектний образ, який складається з топу з довгими рукавами та штанів з високою талією з того ж матеріалу. Доповнила це зірка розпущеним, прямим та обережно вкладеним волоссям.

Тіна Кароль

Українська відома співачка неодноразово для своїх публічних виходів підбирала ефектні та епатажні образи. Сукні, що яскраво окреслюють фігуру зірки, є одними з найвідоміших образів зірки, адже тоді від фігури виконавиці у формі пісочного годинника просто неможливо відвести погляд.

Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль у цікавих образах
Тіна Кароль у цікавих образах

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини