Олексій Дурнєв не став вибачатися перед Машею Єфросініною та знову її підколов: “Вона — суперзірка минулого”

Олексій Дурнєв вже вдруге пригадав свій словесний конфлікт з Машею Єфросиніною і розповів, чому він так різко висловився в сторону телеведучої.

Влітку 2021 року Олексій Дурнєв різко висловився в сторону Маші Єфросиніної, назвавши дівчину “суперзіркою з минулого” та не захотів приходити до неї на інтерв’ю. Маша не на жарт образилася та сприйняла це близько до душі, тому через це стосунки у них досі напружені.

Олексій розповів Раміні Есхакзай, чому він так сказав і що саме мав на увазі. Все було не навмисно і підкол вийшов випадково, бо Маша була на телебаченні близько 20 років, потім зникла, а зараз хоче повернутися на вершину слави.

Дурнєв не навмисно образив Єфросиніну
Дурнєв не навмисно образив Єфросиніну

“В мене не було такої мети, щоб навмисно підколоти Машу. Маю таку здібність – вірно все помічати та влучно говорити, вона сама запам’ятала саме ці слова і не раз повторювала: “Ну так, я ж суперзірка з минулого”. Вочевидь, вона сама це прекрасно розуміє”, – розповів Олексій.

Коли в чоловіка запитали, чи бажає він прийти до Маші на інтерв’ю, Олексій відповів негативно:

“Не хочу, вона не може розібратись, хто вона така: минула суперзірка, чи інтерв’юєр”.

Олексій розповів Раміні, чому так сказав
Олексій розповів Раміні, чому так сказав

Реакція телеведучої на таку відмову була неоднозначною, вона не розуміла, в чому причина такої його поведінки, бо Олексій спочатку погодився на інтерв’ю, а прихильникам у соціальній мережі розповів, що не прийде.

“Чесно кажучи, я ніколи не приховувала, що хочу взяти у вас інтерв’ю, Олексію. Ви здавалися мені цікавим персонажем, що доводить: все можна починати з нуля і для цього ніколи не пізно. Не пізно для змін, для трансформацій, для висловлювання своєї думки таким чином, який є зручним саме для певної людини. Спочатку ви говорите нам, що погоджуєтеся прийти восени, а потім публікуєте ось таку вашу відповідь та публічно мене ображаєте”, – така реакція була в телеведучої на відмову та образу Дурнєва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини