“Ніякої користі не принесе”: дружина військового медика Alyosha оцінила Влада Яму, який з 24 лютого в США

Alyosha, чоловік якої у ТрО, відверто розповіла, що думає про Влада Яму, який покинув Україну 24 лютого, та чоловіків, які виїхали і не йдуть на фронт.

Чоловік відомої української співачки Alyosha Тарас Тополя наразі служить військовим медиком у Теробороні на території Харківської області. Сама виконавиця перебуває разом з малими дітьми в США задля їхньої безпеки. Через значну різницю у часі та просторі Alyosha зі своїм чоловіком бачиться не часто, проте активно підтримує Україну, займається вихованням та розвитком їхніх дітей та мріє якомога скоріше повернутися додому.

Однак, артистка не єдина зірка українського шоубізнесу, яка виїхала до Америки. Ледве не першим, хто 24 лютого покинув кордони України та обрав Штати для свого проживання був також і Влад Яма. Утім, до цього в Мережі ставляться більш критично.

Як Alyosha відреагувала на виїзд Влада Ями?

Хоч чоловік виконавиці активно служить у лавах української армії, Alyosha не поспішає розкидатися гнівними коментарями з критикою. Вона зазначила, що серед наших захисників не має бути слабаків, а вони нехай дійсно тікають у США.

“Кожен має право вибору й здатність адекватно оцінювати себе. Якщо хтось розуміє, що не має змоги втримати зброю, не здатен убити, не годен чимось допомогти, а зможе лише загинути, то це логічно. Якщо він не принесе жодної користі: не вміє, не здатен, не служив в армії, не має жодної підготовки. Якщо він наляканий та слабкий, то я не бачу сенсу в тому, аби на фронті буди такі люди”, – розповіла співачка.

Alyosha цілком усвідомлює, що не всі чоловіки здатні йти служити, переступивши через власні страхи. Тому, якщо такі, як відомий танцівник Влад Яма, не підпадуть під мобілізацію, то в ЗСУ чи ТрО від них не буде жодної користі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини