“Складається враження, що я маріонетка”: що відомо про конфлікт Саши Мудрої та Погорєлової на шоу Холостяк-12

На популярному реаліті-шоу знову розгорівся скандал. Що між собою не поділили Саша Мудра та Саша Погорєлова та чому ні одна з дівчат не зробила перший крок і не вибачилась?

Новий сезон популярного українського реаліті-шоу про кохання все більше й більше дивує несподіваними сюжетними поворотами, відвертими зізнаннями та скандалами. Цього разу непорозуміння, яке ледь не перейшло у скандал, виникло між Олександрою Погорєловою та Олександрою Мудрою. Так, все сталось через анонімну записку.

Холостяк-12 – скандал

Одна з учасниць реаліті-шоу ледь не відправилась додому у новому випуску. А все почалось з невинного шансу в анонімній записці поставити запитання, яке давно турбує. Хтось з учасниць залишив у записці запитання про те, скільки заробляє Саша Мудра. Алекс Топольський показав цю записку Саші на індивідуальному побаченні. Хоча холостяк навіть ніяк не натякав на те, хто, на його думку, залишив це запитання, Мудра сама зробила всі висновки.

Саша Мудра та Саша Погорєлова досі не з'ясували стосунки
Саша Мудра та Саша Погорєлова досі не з’ясували стосунки

Учасниця поділилась з Алексом Топольським своїми здогадками. Так, на думку дівчини, це запитання поставила Погорєлова. Після побачення, коли всі дівчата зібрались в домі, Мудра назвала Погорєлову “щуром”. Більш того, дівчина збрехала іншим про те, що насправді не розповідала Топольському про те, хто нібито написав записку.

Олександра Погорєлова не залишила конфлікт без уваги. Перед церемонією троянд вона розповіла Алексу Топольському про те, що відбулось в домі. Пізніше з’ясувалось, що авторкою запитання й зовсім виявилась Юля Кучеренко. Втім, навіть після цього Саша Мудра не попросила вибачення перед Погорєловою.

Саме тоді холостяк Алекс Топольський поставив Мудрій запитання, яке дуже її зачепило. Пізніше, в особистому блозі, вона на нього відповіла.

Складається враження, що я маріонетка. Я не розумію, де ти справжня

– звернувся до Мудрої Топольський.

Пізніше Саша Мудра опублікувала новий допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зазначила, що питання холостяка про те, де вона справжня, її образило. Дівчина нагадала про свій непростий характер. Олександра Мудра чесно зізналась, що їй важко просити вибачення, проте вона вже над цим працює.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини