Рубрики: Новини

Найкраща подруга Зеленського Олена Кравець вперше показала молодших дітей-двійнят: біляві янголятка

Зірка "Кварталу-95" Олена Кравець показала своїх білявих двійняток. Жінка дуже радісно зустрічає своїх дітей, що раптово прийшли до неї з подарунком.

Олена Кравець була єдиною жінкою в “Кварталі-95”, чим зразу запам’яталася публіці. Жінка володіє неймовірним почуттям гумору, не раз потрапляла до списку найкращих жінок України за версією різних журналів. Крім цього, Олена – прекрасна мама, в якої троє дітей.

Зі своїм чоловіком Сергієм Кравцем вони познайомилися в юності. Чоловік грав у КВН, любив автоперегони. У 1997 році Сергів освідчився жінці в коханні, тоді в них почалося спільне життя та бурхливий роман. Вони одружилися в 2002 році, а в 2003 на світ з’явилася перша дитина подружжя – дівчинка Марія. Потім Олена народила двійняток – хлопчика Івана та дівчинку Катерину.

Нещодавно жінка показала своїх двійняток, які завітали до неї з смачненькими подарунками. Олена знімала епізод про школу, в якій навчаються її діти, і вони стали головними експертами в оцінках подій. Олена поговорила з дітками про те, що їм подобається у школі, а що ні та надзичайно зраділа тому, що діти завітати до неї під час зйомок. Діти трішки соромилися камери, але відповідали мамі чесно на кожне питання, яке вона задавала.

Зараз Олена перестала зніматися у “Кварталі”, вона взяла творчу перерву через загострення кропив’янки, бо їй було не зовсім комфортно в кадрі. Кравець розповіла, що її колеги з розумінням поставилися до такого рішення, бо вона є незмінною частинкою команди, яка завжди підтримує одне одного. Зараз жінка стала ведучою програми “Тихий вечір”, там вона спілкується з зірковими гостями, що розповідають їй свої цікаві історії з життя.

Поділитися