Рубрики: Новини

Лілія Ребрик продемонструвала чоботи, що повернулись в моду з 1980-х років: замшеві слоучі – хіт сезону 2023

Ні для кого не секрет, що мода минулого постійно повертається, не винятком стала культова модель чоботів прямісінько з 80-х років - замшеві слоучі.

Мода постійно повертається кожні 30-50 років. Тренди минулого знову займають перші місця у гардеробах сучасних красунь, що завжди слідкують за всіма трендами і не відстають. Так до нас повернулося багато модних речей, серед яких чоботи-слоучі.

Чоботи-слоучі повернулися в моду

Це широкі чоботи з гармошкою, які майже не змінили свій вигляд, якщо порівнюючи з минулими модлями. Актуальною висотою такого взуття є середина литки або вище коліна. Виконане таке взуття може бути з будь-яким принтом, кольором або з додатковими елементами по всій довжині модного виробу. Також цій моделі притаманний квадратний носок, тому не сплутайте слоучі з іншими моделями з гострим носком.

В 2022 році таку модель взуття вже носило багато зірок, але ще не всі усвідомили, що це справжній тренд 2023 року. Серед зірок, що вже приміряли на себе слоучі опинилася Емілі Ратаковскі, Белла Хадід та Кім Кардаш’ян. Крім світових зірок, від моди не відстає й наша українська Лілія Ребрик, яка на власному прикладі продемонструвала свіжий модний образ.

Стильний образ Ребрик у слоучах

Жінка опублікувала фото у соціальних мережах в стильному образі, який доповнила вишуканим взуттям. На ній був светр з об’ємною горловиною білого кольору, синє пальто-тедді з неймовірно м’якого матеріалу, спідниця в клітинку з елементами синього, рожевого, білого та бордового кольору. Звісно, на ногах були вже відомі нам чоботи-слоучі сіро-бежевого кольору.

З аксесуарів Лілія обрала золоту підвіску та елегантні ледь помітні сережки. Також жінка зробила собі легенький макіяж та була з розпущеним білосніжним волоссям.

Поділитися