Українські зірки, яких можна зустріти в США: емігранти Влад Яма, Лілія Подкопаєва, Alyosha та інші

Деякі зірки українського шоубізнесу виїхали після 24 лютого з рідної країни. Нині вони всі розпорошені по світові, а значна частина для прихистку обрала США.

Частина українських зірок шоубізнесу вирішила виїхати після подій 24 лютого, турбуючись про свою безпеку. А для нового тимчасового дому значна частина улюбленців публіки обрала доволі далеку країну — США. Та яких українських зірок можна зустріти, прогулюючись вулицями Америки?

Влад Яма

Відомий танцівник ще 24 лютого виїхав до Америки, де з дружиною та сином активно облаштовує своє життя. Попри критику шанувальників та колег, повертатися він не планує, але підтримує Україну своїми майстер-класами з улюбленої справи.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Лілія Подкопаєва

Олімпійська гімнастична чемпіонка народилася у Донецьку, а у 2017 році перебралася у США. Нині вона активно виступає у цій царині спорту та підтримує Україну, усіляко допомагаючи зберегти нашу незалежність.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Alyosha

Поки чоловік співачки служить у ЗСУ, зірка з трьома дітьми перебралася за океан та нині проживає у рідних коханого. Подружжя зазначає, що це вимушена міра задля безпеки їхніх малих дітей. Проте, як запевняє Alyosha, довго сидіти у Штатах вона не збирається, а мріє про повернення додому.

Дмитро Ступка

Минулого року відомий актор з уже колишньою дружиною та донькою переїхали в Америку. На це рішення Дмитра Ступку спонукала роль в голлівудському бойовику та бажання родини спробувати своє життя у цій країні.

Дмитро Ступка з колишньою дружиною та донькою
Дмитро Ступка з колишньою дружиною та донькою

Міка Ньютон

Відома співачка після того, як здобула перемогу на найбільшому пісенному конкурсі Європи Євробаченні у 2011 році, вирішила прожити в Америці 2 роки. Але склалося інакше. А за цей час проживання у Сполучених Штатах вона встигла одружитися, побороти рак, а нині активно підтримує Україну виступами на доброчинних концертах.

Міка Ньютон зі своїм чоловіком
Міка Ньютон зі своїм чоловіком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини