Рубрики: Новини

Позитив опублікував новий кліп з Анною Трінчер і дуже засмутив українців: “Не такий вже й козак”

Колаборація Позитива з Анною Трінчер не дуже сподобалася прихильникам співака, а тепер вони засудили новий кліп на їхню спільну пісню "Який ти козак".

Позитив після того, як пішов від опіки репера Потапа почав власну сольну кар’єру. Позитив не перестає дивувати своїх прихильників успішними піснями, кліпами та багато іншим, а зараз хлопець зробив колаборацію з дуже ефектною та скандальною співачкою Анною Трінчер. Вони створили разом пісню “Який ти козак”, а тепер презентували кліп на цю пісню, що вийшов нещодавно.

Момент з кліпу на пісню Який ти козак

Співак розповів про історію, яку вони хотіли передати через цей кліп. За словами хлопця, цей кліп показує те, на скільки сильними в сьогоднішніх реаліях є українські чоловіки та жінки. За сюжетом, Позитив та Трінчер влаштовують змагання дівчат проти хлопців, щоб перевірити, хто з них кращий і гідний перемоги. В кінці перемагає Анна, що є уособленням того, що всі жінки не такі слабкі, як про них говорять, бо за ними майбутнє.

“Жінка – це кохання, жінки – це Україна, майбутнє за жінками”, – написав Позитив у соціальних мережах.

Кліп не прийшовся до душі прихильникам творчості співака. Користувачі Мережі засудили кліп за його вульгарність та образ Анни Трінчер.

Прихильникам не сподобався образ Анни Трінчер
  • “Пісня про козаків та козачок, а Анна Трінчер крутить голим задом”,
  • “Як можна було так зіпсувати пісню, що була доволі непоганою”,
  • “Не приємно дивитись на не скромну козачку Трінчер, а Позитив класний”.

Артисти поки ніяк не прокоментували такий шквал осуду за зйомки кліпу, вони задоволені зробленою роботою і не бачать вульгарності в кліпі про українських хлопчів та дівчат.

Поділитися