Рубрики: Новини

Оксана Марченко та Віктор Медведчук не лише самі втекли, але й доньку вислали: стало відомо її знаходження

Оксана Марченко та Віктор Медвечук, який є кумом самого Путіна, покинули Україну після його обміну. Багатьох хвилювало, де ж їхня донька, але тепер це ні для кого не секрет.

ЗМІ вдалося з’ясувати, де зараз перебуває донька головних зрадників України Оксани Марченко та Віктора Мерведчука.

Донька Дарья Медведчук, якій 19 років, знаходиться в Росії і навчається у Москві на факультеті “Вища школа бізнесу”. Її зарахували 31 серпня 2021 року, про що свідчить наказ на офіційному сайті вишу.

Оксана Марченко разом з донькою

В наказі сказано, що 19-річна Дарья отримує освіту в сфері “управління бізнесом”. Виявилося ще й те, що доньку головного зрадника ледь не відрахували під час проведення літньої сесії, бо вона не з’явилася на один з екзаменів. Дівчина принесла викладачеві довідку з лікарні, але потім вияснили, що це підробка. Як говорять правила вишу, Дашу мали б вигнали з навчального закладу після такої похибки, але до керівництва вишу почали телефонувати невідомі. Вони предствились від імені батьків дівчини та сипали погрозами. Керівництво вирішило не наражати себе на небезпеку та залишити її вчитися.

Також на початку 2022 року Медведчук з гордістю говорив про те, що його донька поїде вчитися до Швейцарії, там вона, наче б то, вступила до Женевського університеру, але щось пішло не так, бо перед початком навчання їй вирішили скасувати візу.

Дарья Медведчук знаходиться в Росії

Нагадаємо, що Віктора Медведчука затримали в Україні 12 квітня, до цього він переховувався від правоохоронних органів. Дружина Медведчука зразу втікла на Росію і записала жалюгідне відео з проханням звільнити її чоловіка, але стала мемом в інтернеті.

21 вересня відбувся обмін полоненими і Медчедчука виміняли на 200 полонених українських захисників.

Поділитися