Повільно виходять з тіні власного сорому: Оксана Марченко разом з Медведчуком відпочивають у Криму

Віктор Медведчук, якого обміняли на українських полонених, разом з Оксаною Марченко був помічений в тимчасово окупованому Криму під час вечері.

Проросійського українського політика Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко, яка тривалий час була ведучою на телеканалі СТБ, помітили у тимчасово окупованому Криму. Кум путіна з дружиною бути помічені в одному з ресторанів Ялти.

На відео , що опублікував в Телеграмі харківський новинний портал “Труха” помітно двох осіб, що дуже схожі на головного зрадника країни з його дружиною. Якщо зупинити відео, можна чітко роздивитись обличчя “славної” пари.

Вони сиділи візразу при вході, очікуючи на своє замовлення. Перед ними стояв вазон та мексиканське пиво, що трохи закривало їхні обличчя, але впізнати їх було не важко.

Скріншот з відео, опубліковане Трухою
Скріншот з відео, опубліковане Трухою

26 лютого поліція не застала політика вдома, який знаходився під домашнім арештом та оголосила його в міжнародний розшук. Спочатку він переховувався в різних частинах Києва. Медведчука затримали в Україні 12 квітня. Він 48 днів переховувався від поліції та СБУ, але довго йому це робити не вдалося. Його затримали, коли він намагався покинути Україну. Після того, як він пройшов усі етапи перевірки, його було не шкода віддавати. Про це сказав сам президент Володимир Зеленський.

Перед відео з відпочинку в тимчасово окупованому Криму, представники Кремля говорили, що вони абсолютно не володіють інформацією про місцезнаходження Медведчука.

Нагадаємо, що під час обміну полоненими, Україна віддала росії Медведчука та 55 російських окупантів взамін на 215 українських захисників. ФСБ виступало проти такого обміну, але путін погодився повернути свого кума разом із дружиною до росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини