Віталій Козловський висловився про скандал з Ігорем Кондратюком через борг у мільйони: “Я його не поважаю”

Відомий український співак у нещодавньому інтерв'ю висловився про стосунки зі своїм експродюсером Ігорем Кондратюком. За словами Козловського, поважати його немає за що

Нещодавно відомий український співак взяв участь у записі подкасту з Олегом Борисовим. Знаменитість обговорив із ним чимало цікавих запитань, одним із яких стали стосунки з його колишнім продюсером і наставником Ігорем Кондратюком. Зірка зауважив, що він бажає, аби його більше нічого не пов’язувало з продюсером.

Віталій Козловський невтішно висловлювався про свого колишнього колегу та зазначив, що він навіть не може спокійно обговорювати теми, пов’язані з ним. Ба більш, артист зауважив, що він взагалі не може називати Кондратюка людиною, адже його експродюсер дуже погано до нього ставився.

Це те саме, якби я зараз якогось пацана почав би кошмарити і не давати йому нормальне життя

– зазначив Віталій Козловський.

Український співак Віталій Козловський висловився про свого колишнього продюсера Ігоря Кондратюка
Український співак Віталій Козловський висловився про свого колишнього продюсера Ігоря Кондратюка

Артист також зауважив, що попри все, що продюсер для нього зробив, він не відчуває до нього ніяких позитивних емоцій, адже наразі Ігор Кондратюк вже 10 років не дає артистові спокійно жити. Український співак зауважив, що він бажає, аби продюсер та відомий телеведучий якомога швидше “відв’яв” від його життя та перемкнувся на допомогу іншим людям.

Крім того, зазначив український співак, у нього зараз немає грошей, аби віддати борг своєму колишньому наставнику. Віталій Козловський зазначив, що його нинішнього заробітку вистачає лише на те, щоб забезпечити самого себе та створювати новий контент. Співак закликав експродюсера забрати позов із суду, адже сьогодні Віталій Козловський вже не виконує їхні спільні старі пісні.

Я його не поважаю. За все подякував… Вже нема за що, не дякую йому, перестав

– зазначив відомий артист Віталій Козловський.

Відомий український співак зізнався, скільки насправді винен своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку
Відомий український співак зізнався, скільки насправді винен своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку

Крім того, артист висловився і про суму свого боргу Ігорю Кондратюку. Варто зазначити, що ні один з фігурантів конфлікту ніколи не називав конкретних цифр, втім, за словами Віталія Козловського, мова йде про мільйони.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини