33-річна Ксенія Мішина поскаржилась на скрутний фінансовий стан після переїзду до Європи: “Як тут живуть люди”

Відома українська актриса наразі перебуває за кордоном, втім у Європі жити так само комфортно, як і вдома, у знаменитості не виходить. У причинах зірка зізналась в особистому Інстаграм-блозі

Нині відома українська актриса Ксенія Мішина перебуває разом зі своїм сином у Хорватії. Схоже, зіркова родина вирішила зустріти Новий рік у Європі, втім на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм головна героїня першого сезону Холостячки зізналась, що насправді в Хорватії жити не так легко, як могло б здаватись. Після переїзду до Європи актриса усвідомила, що ні в чому собі не відмовляти вона не зможе.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм українська актриса розповіла своїм шанувальникам про зависокі, на її думку, ціни. Так, артистка здивувалась тому, як людям взагалі вдається виживати у Хорватії та порівняла цінники з американськими.

Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що у Хорватії насправді занадто високі ціни на деякі товари
Відома українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що у Хорватії насправді занадто високі ціни на деякі товари

Нещодавно українська актриса опублікувала Історію, в якій зізналась, що ціни у Хорватії буквально космічні. Знаменитість зазначила, що це доволі неприємний факт, адже вона не розуміє, чим обумовлений такий рівень.

Таке враження, що вона – найкраща країна в Європі, перша країна в Європі. Я не знаю, як тут живуть люди. Починаючи від продуктів і закінчуючи технікою Apple

– прокоментувала знаменитість.

Українська актриса продовжила свою розповідь тим, що їй здається, ніби у США ціни набагато нижчі. Підсумувала крик душі про зависокі хорватські цінники артистка тим, що навіть не здогадується, чому в європейській країні все відбувається саме таким чином.

Втім, пізніше в особистому блозі зірка повідомила, що попри все вона вирішила спробувати побалувати себе новорічним подаруночком. Ксенія Мішина вирушила до торгового центру, де пройшлась різними магазинами у пошуках красивого та стильного вбрання. Зірка зупинилась в одному з бутиків, аби приміряти штани.

Актриса Ксенія Мішина повідомила в особистому блозі, що попри високі ціни вона спробувала собі знайти подарунок
Актриса Ксенія Мішина повідомила в особистому блозі, що попри високі ціни вона спробувала собі знайти подарунок

Історія виявилась останньою, а тому Ксенія Мішина врешті-решт не повідомила, чи вдалось їй знайти собі щось, що припало б до душі та пасувало їй.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини