Рубрики: Новини

Співачка Alyosha похизувалася, як зустріла Новий рік в Сполучених Штатах: без Тополі, але задоволена

Українська співачка Alyosha вже не перший місяць проживає в Сполучених Штатах, поки її чоловік Тарас Тополя служить військовим медком. Жінка показала, як святкувала Новий рік.

Українська співачка та дружина фронтмена гурту “Атитіла” Alyosha у зв’язку з повномасштабним вторгенням переїхала до Сполучених Штатів Америки і була вимушена зустріти там Новий рік без свого чоловіка. Тапас Тополя залишився в Україні і як справжній чоловік став захищати Україну у складі Збройних Сил України.

Під час святкування Нового року, Alyosha одягнула вишиванку, щоб показати свою любов до Батьківщини. Спільні діти з Тарасом також були одягнені в українське вбрання. Співачка опублікувала відповідне фото у соціальних мережах, чим змогла потішити не лише свого чоловіка, але й своїх прихильників.

  • “Красунечка”,
  • “Оленочка, ви просто чарівна”,
  • “Вас і вашу родину вітаємо з 2023 роком перемоги”, – пишуть зірці прихильники.

Тарас Тополя також відреагував на знімки своєї щасливої сім’ї. Як каже співак, він змінив свій мікрофон на зброю і залишив смайлики у вигляді червоних сердечок.

Раніше, співачка говорила про свої думки стосовно повномасштабної війни. За її словами, вона не могла й подумати, що справді буде війна, а про російьску техніку на кордонах з Україною вона нічого не знала. Лише чоловік завжди був в новинах і постійно слідкував за змінами на кордоні, тому він готувався до війни як ніхто інший.

Співачка не була готова до війни

“Наш народ воює аж ніяк не за політику, вони воюють самі за себе. За свої землі, за свій рідний край та за те все, що Росія так нахабно забрала в нашого народу. Всі, хто був в гарячих точках і бачив все на власні очі, також доведе вам, що тут діло зайшло далеко за політику”, – каже співачка.

Поділитися