Рубрики: Новини

19-річна донька Олени Кравець зробила собі татуювання на видному місці: як на це відреагувала зіркова мама

Донька Олени Кравець Марія постійно дивує свою зіркову маму своїми перетвореннями: спочатку дівчинка зробила собі нову стильну зачіску, а тепер набила татуювання.

Зірка студії “Квартал-95” виховує 19-річну доньку Марію, яка любить всіляко виділятися серед своїх однолітків. Дівчина дивує своїми перевтіленнями, а цього разу опублікувала нову порцію свіженьких тату, які їй зробили під час поїздки за кордон.

Свої татуювання Марія зробила перебуваючи у Варшаві, чим з радістю поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах. Донька Кравець полюбляє мінімалізм і набила собі три невеличкі татуювання на зап’ясті та долоні. Тепер на тілі молодої красуні можна побачити сердечко, подвійний смайлик і магічний блиск червоного кольору.

Зазначимо, що це не перші татуювання дівчини, на тілі Марії вже є декілька татуювань на пальцях на руках. Це можна побачити на фотографіях дівчини у соціальних мережах.

“Повертаюсь до Києва з красою”, – написала дівчина в описі під фото з новенькими тату.

Нові татуювання Марії Кравець

Крім татуювань на тілі, дівчина не проти експериментів зі своєю зовнішністю. Вона не раз фарбувала волосся та робила стильні зачіски. На одному з фото її навіть не впізнати: темне волосся, не типова, але дуже акуратна та гарна укладка з стильним та ідеально підібраним макіяжем – навіть не скажеш, що дівчині всього 19 років, в неї є своє почуття стилю, що деякі не можуть віднайти навіть у 30 років.

Марія активно веде сторінки у соціальних мережах та показує своє життя. Станом на сьогодні, на її сторінку підписано 14 тисяч прихильників, які з радістю спостерігають за новинами з життя, перетвореннями, новими образами та плітками, що публікує донька знаменитої Олени Кравець.

Поділитися