Дар’я Петрожицька з серіалу “Папік” розповіла, за чий кошт вона живе в Німеччині: “Сидимо на шиї втрьох”

Дар'я Петрожицька зараз перебуває в Німеччині, але вона не сама оплачує своє життя в такій великій країні. Зірка серіалу зізналася, що їй допомагає коханий чоловік.

Зірка серіау “Папік” Дар’я Петрожицька ще до повномасштабного вторгення поїхала в Німеччину до свого коханого чоловіка. Ща словами акторки, вона досі не змогла знайти собі там роботу, хоча й намагається це зробити весь час, поки перебуває там.

Вони з хлопцем переїхали в Гамбург, бо коханий наполягав на тому, щоб вона залишилась з ним в Німеччині поки не закінчиться війна. Як зізнався хлопець зірки, він дуже переймається за її безпеку, а якщо вона буде поряд, то приводу для переживання буде значно менше. Акторка не стала сперечатися та погодилася з таким проханням, тому й залишилась там.

Дар'я Петрожицька зізналася, що за все платить її коханий
Дар’я Петрожицька зізналася, що за все платить її коханий

Дівчина спілкувалася зі своїми прихильниками у соціальних мережах і вони запитали в неї, чи вона працює та за що живе. Дарина розповіла, що вона дуже любить свою роботу акторки, але поки таку роботу в Німеччині вона знайти не може, тому ніде не працює. Попри це, вона сподівається, що ця ситуація найближчим часом зміниться у кращий бік, а поки в усьому допомагає її коханий чоловік.

Петрожицька опублікувала фотографію, на якій її коханий тримає на руках двох чорних котиків, але його боличчя видно не було.

“Ми втрьох в нього на шиї”, – написала акторка під фото.

Дар'я Петрожицька зізналася, на чиїй шиї сидить у Німеччині
Дар’я Петрожицька зізналася, на чиїй шиї сидить у Німеччині

Крім своєї акторської діяльності, Дар’я брала участь в одному з сезоні “Танці з зірками”, але вона зі своїм партнером по паркету покинули проєкт на одинадцятому ефірі. Крім цього ,вона є фіналісткою співочого проєкту “Голос країни” у 2020 році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини