Улюблениця Стаса Боклана Дар’я Петрожицька досягла рівня Сумської: стала Заслуженою артисткою України

Молода акторка Дар'я Петрожицька похвалилася новим здобуттям. Тепер вона — Заслужена артистка України. Як зірка отримала нагороду — дізнайтеся у матеріалі.

У світі, де визнання та нагороди грають величезну роль, акторська майстерність і талант часто розкриваються у зворушливих моментах та особистих історіях. Днями відома акторка Дар’я Петрожицька вразила своїх прихильників та шанувальників зворушливим текстом, в якому поділилася спогадами про свого батька та своє професійне життя.

Дарʼя Петрожицька розповіла про свою героїню в серіалі
Акторка Дар’я Петрожицька отримала звання Заслуженої артистки України

У тексті зірка згадала, як її тато завжди мріяв про те, щоб його донька отримала золоту медаль. Знаменитість висловила велику вдячність за цю мрію та підтримку, яку вона отримала від найріднішої людини. Зараз, отримавши звання та визнання, акторка зазначила, що це – далеко не найголовніше у її професії.

“Головне для мене – це бути на сцені та в кадрі, мати можливість займатися своєю професією і творити!” – підкреслила артистка у своєму зверненні.

Вона також зазначила, що найбільше її надихає можливість бачити очі глядачів та читати їхні коментарі. Також вона висловила вдячність всім, хто захищає нашу країну.

Ніжно та особисто Петрожицька звернулася до свого покійного батька, який, як виявилося, був Заслуженим артистом України та завжди мріяв про успіх своєї талановитої доньки.

Дар’я продовжує підкорювати серця прихильників не лише своїм талантом, а й невичерпним ентузіазмом та почуттям вдячності за те, що може робити те, що любить, та що її творчість знаходить відгук у серцях глядачів.

Нагадаємо, що Дар’я Петрожицька зіграла ролі перших планів у багатьох культових українських стрічках і серіалах, завоювавши серця глядачів своєю виразною грою. Серед її найвідоміших робіт – ролі у серіалах “Встигнути до 30”, “Табун” і фільмах “7 бажань”, “Справжній Санта”, “Найкращі вихідні”, а також у серіалі “Папік” та інших.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини