“Слабак та втікач”: Андрій Бєдняков показав, що йому пишуть ображені прихильники-росіяни

Андрій Бєдняков повністю перейшов на українську мову та обірвав будь-які зв'язки з російськими зірками. Російські прихильники телеведучого обурились.

Андрій Бєдняков став дуже популяним завдяки програмі, що виходила на екрани телевізорів в росії та Україні “Орел та решка”. Це тревел-шоу, під час якого двоє ведучих подорожують цілим світом і один з ведучих живе на сто доларів цілих два дні, а інший – як мільйонер. Все вирішує монетка.

В Андрія було багато прихильників з росії і всі вони були вкрай здивовані тим, що хлопець не продався Кремлю і не зрадив свою Батьківщину. Чоловік, як справжній українець, обірвав всі зв’язки з російськими зірками, партнерами та колишніми колегами, перейшов на українську мову та допомагає всіляко наблизити Україну до перемоги.

Прихильники-росіяни продовжуть писати злі коментарі
Прихильники-росіяни продовжуть писати злі коментарі

Прихильники-росіяни не дуже оцінили такий патріотизм чоловіка і продовжують писати йому негативні коментарі, з яких Андрію залишається хіба що посміятися з Олексієм Дурнєвим, під час чергового випуску на You-Tube.

“Ну ти й пі**ром став”, – написав хейтер.

Відповідь блогера не змусила на себе довго чекати.

“Ну тобі ж одному ним бути”, – відповів Андрій.

Таких коментарів Андрій отримує дуже багато. Один з підписників спочатку писав негативні коментарі, а коли зрозумів, що відповіді не буде, то взявся штурмувати особисті повідомлення актора та телеведучого. Андрій опублікував знімок з екрану свого телефону та ще раз посміявся з недалекоглядності таких коментаторів.

Скріншот з переписки Андрія
Скріншот з переписки Андрія

Бєдняков вже не один раз розчарувався в росіянах, але крапку поставив випадок, коли вони почали сміятися з горя в його родині. В ведучого померла мама, а росіяни не знайшли нічого кращого, ніж гнівні коментарі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини