“Тепер будуть думати, що я бабій”: Євген Клопотенко зробив зізнання – у шеф-кухаря є стосунки

Євген Клопотенко приголомшив публіку своїм зізнання про нові стосунки. Раніше шеф-кухар не говорив такі особисті речі, але тепер все змінилося.

Євген Клопотенко відомий своїми кулінарними досягненнями не лише в проєкті “МастерШеф”, де став переможцем, але й своєму ресторані. Чоловік з радістю ділиться своїми рецептами з прихильниками та гостями своєї кухні, але деякі подробиці з життя кулінара залишаються за кадром.

Про стосунки Євгена мало що відомо, але чоловік вирішив зробити гучну заяву та розповів про те, що в нього є кохана дівчина. Як виявилось, “вишенькою на торті” стало уточнення, що його серце досі вільне. Як так?

Євген Клопотенко розповів правду про свої стосунки
Євген Клопотенко розповів правду про свої стосунки

В нещодавньому інтерв’ю шеф-кухар розповів правду про свої стосунки, назвавши їх “трішки незвичайними”. Про особистість дівчини він не став розповідати, лише повідомив, що це не перший і не останній його роман.

“В мене немає такого, що ти все життя повинен прожити з однією дівчиною. Моє серце ніколи не буде приборкане однією дівчиною. Через це, мабуть, всі будуть думати, що я клятий бабаій, але якщо в мене є дівчина, з якою я проводитиму багато часу, то для мене це катастрофа. Мені добре з нею, але я хочу більше особистого простору і бачитись якомога рідше”, – розповідає Клопотенко.

Для чоловіка зараз на першому місці його робота – кулінарне мистецство. Він досягнув великих висот і не планує змінювати курс в сторону стосунків та будування сім’ї. За словами Євгена, такий формат стосунків пасує і його обраниці, тому в них немає суперечок стосовно цього. Чоловік припстив, що є можливість того, що в їхньому дуеті з’явиться якась третя особа.

“Якщо вам подобається бути втрьох, то чому б і ні. В мене така позиція”, – додає кулінар.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини