Рубрики: Новини

“Коляд, коляд, колядниця”: Полякова з дітьми заколядувала для Дантеса, Астаф’євої та Ткача

Українська співачка Оля Полякова не стала зраджувати різдвяним традиціям та заколядувала разом з дітьми для зірок українського шоу-бізнесу.

Українська співачка Оля Полякова колядувала зіркам шоу-бізнесу у прямому ефірі на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі. Така ініціатива народилася в рамках благодійної акції “Дитинство без війни”, яка тривала з 7 по 14 січня. Суть проєкту – допомога дітям, що зара знаходяться за кордоном через війну в Україні.

Разом із зіркою колядку “Нова радість стала” виконали підопічні благодійного проєкту, що були задоволені такому перфомансу завдяки Олі Поляковій.

На прямому ефірі були зіркові гості: Юрій Ткач разом з донечкою Лізою, Володимир Дантес та Дар’я Астаф’єва. Після виконання різдвяної пісні, підлітки розповіли про своє життя в Туреччині, а зіркові гості повідали свої смішні та цікаві історії з далекого дитинства.

Юоій Ткач розповідав про те, як він навідувався з колядою до своєї бабці, а потім вони дружно ділили зароблені гроші та цукерки, що отримали за весь день плідних співів вдома у рідних та сусідів. Володимир Дантес, в свою чергу, розповів, що його “доля” за колядки була найбільшою, бо той найгарніше співав з-поміж інших. Крім різдвяної історії, співак розповів про те, що він знаходиться Польщі, тому що там купує генератори та старлінки для українських громадян.

Даша Астаф’єва показала прихильникам своїх хатніх тваринок – вона власниця трьох гарних песиків Чічіко, Пепа та Шеф.

Оля Полякова разом з дітьми заспівала в прямому ефірі

Прямі ефіри Олі Полякової тривали аж 8 днів, всі зібрані кошти з благодійних внесків будуть передані на лікування та повну діагностику здоров’я 652 дітей, що зараз проживають за кордоном майже 10 місяців.

Поділитися