“Пройшло кохання”: співак Олег Скрипка розповів про розрив шлюбу із француженкою Марі Рібо

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розкрив правду про розлучення з француженкою Марі Рібо. Чоловік заради неї вивчив нову мову, але все було марно.

Олег Скрипка був одружений на француженці Марі Рібо, з якою познайомився в Парижі під час виступу гурту “Воплі Відоплясова”. Український артист та рокер з перших хвилин звернув увагу на молоду дівчину з Франції, що зачарувала своєю красою.

Олег пригадує, що Марі була єдиною, хто знав англійську мову, тому йому було надзвичайно цікаво дізнатися про неї більше. Вони багато і часто спілкувалися, а потім це спілкування перетворилось в щире кохання.

“Я завжди цінував в дівчатах саме їхню особистість, а Марі була тією цікавою людиною, від розповідей якої неможливо відірватися”, – пригадує Олег Скрипка.

Олег Скрипка розповів про розлучення з француженкою
Олег Скрипка розповів про розлучення з француженкою

Крім такого щирого кохання, Олег вирішив вивчити для коханої французьку мову і йому вдалося зробити це всього лиш за три місяці. Це дуже здивувало його обраницю і в той час вони почали спілкуватися значно більше, наче говорять однією мовою, хоч тут справа зовсім не в мові.

“Після того, як я вивчив французьку, мені почали пропонувати роботу в театрі та кіно, в мене з’явилося значно більше друзів та знайомих, бо я тепер міг всіх розуміти, а всі розуміли мене”, – ділиться музикант.

Нажаль, така фантастично романтична історія кохання закінчилася. Пара була у шлюбі 4 чи 5 років, але розлучилися, бо в них пропало кохання. Ініціатором такого розриву став саме Олег, тому вони зараз не спілкуються. Це сталося в далекому 2014 році і саме тоді вони бачитись востаннє.

На стосунки дуже сильно вплинуло й те, що артист сумував за рідною домівкою, за Україною, за своїм корінням. Олег пропонував коханій переїхати в Україну, але вона не погодилася, бо їй було складно адаптуватися до нової країни та мови.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини