Алекс Топольський пояснив, чому переможниця Холостяка-12 – Катерина Лозовицька: “Я дослухався до слів мами”

Цієї п'ятниці відбулась прем'єра фінального випуску популярного телепроєкту про кохання. Алекс Топольський пояснив, чому саме Катя Лозовицька – переможниця Холостяка-12

В останньому випуску популярного телепроєкту про кохання та стосунки головний герой нового сезону зізнався в палких почуттях до Катерини Лозовицької. Так, Алекс Топольський зізнався, що саме з нею хоче будувати стосунки. Переможниця Холостяка-12 відповіла взаємністю. Після фінального випуску чоловік пояснив, чому не обрав Сашу Мудру.

Останній випуск дванадцятого сезону проєкту Холостяк було знято рік тому на романтичному острові. Тоді Алекс Топольський постав перед вибором між двома жінками, які з першої вечірки змогли не просто зачепити його увагу, а викликати почуття. Чоловік зізнався, що обирати було дійсно важко, проте таки вирішив поділитись з шанувальниками своїми роздумами стосовно того, чому все так склалось.

Алекс Топольський пояснив, чому обрав Катерину Лозовицьку у фіналі
Алекс Топольський пояснив, чому обрав Катерину Лозовицьку у фіналі

Переможниця Холостяка-12 Лозовицька – чому?

Алек Топольський зізнався, що на острові він дослухався до свого серця, проте крім пориву почуттів у чоловіка були й інші причини віддати обручку саме Каті. За словами підприємця, раніше в нього був досвід стосунків, коли дівчина – запальна та драйвова, пристрасна та емоційна. Алекс зізнався, що це було доволі веселою пригодою, проте йому хочеться побудувати стосунки.

На думку Топольського, саме Катерина Лозовицька готова до того, щоб виважено підходити до будь-якого питання та будувати з ним міцні й щасливі стосунки. Алекс зазначив, що переможниця Холостяка-12 є більш підходящою для того, щоб створити з нею родину.

У мене не було стосунків, де почуття створюються та розвиваються на основі сімейних цінностей також. Де я знаю, що вдома мене чекають, підтримують

– прокоментував Алекс Топольський.

У мережі стало відомо, чому переможниця Холостяка-12 – саме Лозовицька
У мережі стало відомо, чому переможниця Холостяка-12 – саме Лозовицька

До того ж, додав Алекс Топольський, він вирішив дослухатись до слів своєї мами. Її настанови та мудрі поради стали важливим поштовхом для чоловіка, оскільки він завжди довіряв своїй матері та її думці. Алекс зазначив, що він радий, що рідна людина була поруч з ним у такий важливий момент.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини