Рубрики: Новини

Слава Дьомін показав фото з Євгеном Кошовим 11 років тому: вже тоді в обох була лиса маківка

Слава Дьомін та Євген Кошовий знайомі вже багато років та підтримують дружні стосунки. Слава у соціальних мережах показав, як вони з Євгеном виглядали 11 років тому.

Телеведучий Слава Дьомін вирішив піддатися ностальгії та поділився цим з підписниками. 16 січня чоловік опублікував фотографію, зроблену в цей самий день, але 11 років тому. На ній телеведучий позує з художнім керівником “Вечірнього кварталу” Євгеном Кошовим. Як виявилося, вони дружать вже 11 років.

На фото чоловіки в однаковій позі на фоні стінки: схрещені руки, спокійні усміхнені обличчя та двоє лисі. Можна помітити, що Євген Кошовий з роками майже не змінився, а Слава Дьомін пройшов невеличку трансформацію зі своєю зовнішністю.

Слава Дьомін показав, як вони з Кошовим виглядали 11 років тому

Нещодавно Євгена Кошового розкритикували в Мережі за його зовнішність. Чоловік відомий своєю харизмою та вмінням добре грати будь-які ролі. Не можна не зазначити його заразний сміх, почувши який хочеться ще сильніше сміятися, ніж до того. Часи змінюються, а разом із ним змінюється акторський склад “Кварталу”. Певних змін зазнав і сам Кошовий.

В мережі є не одне фото-доказ того, що чоловік набрав зайвої ваги. Про це не стали мовчати гострі на язик прихильники, що не змогли пройти повз такої “сенсації” і залишили свої коментарі стосовно цього. Чоловіка звинуватили у тому, що з початком роботи на керівній посаді він погладшав і став бути схожим на Юрія Ткача. Деякі розумники не обмежилися лише цими словами:

“Кошовий з кожним роком стає ще більш огидним, я вважаю, пора покинути телебачення”, – пише незадоволений прихильник творчості Євгена.

Та Євген Кошовий не звертає увагу на критику зі сторони хейтерів, і робить дуже правильно. Якщо артист захоче позбутися зайвої ваги, то зробить це без зайвих проблем.

Поділитися