Перемога Лозовицької в “Холостяку-12” була проплачена? Переможниця дала свій коментар з цього приводу

Мережею почали ширитися чутки про те, що Катерина Лозовицька заплатила за свою перемогу у проєкті "Холостяк-12" з Алексом Топольським. Дівчина дала свій коментар.

Переможницею “Холостяка-12” з Алексом Топольським стала Катерина Лозовицька. Почали ширитися чутки про те, що насправді переможниця заплатила за свою перемогу заради популярності та визнання. Брат Катерини опублікував в себе на сторінці скріншот коментарів під фото з сестрою та написав, що давно не читав такого трешу.

“Хороша пара, шкода, що вони не разом, бо їй заплатили, щоб вона дійшла до фіналу і стала популярною”, – написали в коментарях.

Такий коментар не змогла залишити без уваги переможниця проєкту:

“Це найсмішніше, що може бути. Люди, ви реально думаєте, що на реаліті-шоу хтось буде платити за перемогу, де всі емоції щирі та правдиві? Це реально сміх”, – написала Лозовицька.

Катерина Лозовицька прокоментувала підкуп своєї перемоги на Холостяку
Катерина Лозовицька прокоментувала підкуп своєї перемоги на Холостяку

Багато прихильників не приймають такого рішення Алекса Топольського. В фіналі було дві учасниці – Катерина Лозовицька та Олександра Мудра. На думку глядачів, саме Саша мала стати переможницею проєкту, але рішення Холостяка відрізняється від очікуваного, але Олександра не дуже засмутилася своєму програшу, в останньому випуску вона виглядала трішки розчарованою таким закінченням подій.

Катерина Лозовицька прокоментувала чутки про те, що вона проплатила перемогу
Катерина Лозовицька прокоментувала чутки про те, що вона проплатила перемогу

Станом на зараз досі не відомо чи залишилась пара у стосунках. В Мережі вишукують фотографії Алекса Топольського з іншими дівчатами, але підтвердження цьому поки немає. про все стане відомо 20 січня на пост-шоу “Холостяка”, а поки можна спостерігати за життям пари у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини