Рубрики: Новини

Перемога Лозовицької в “Холостяку-12” була проплачена? Переможниця дала свій коментар з цього приводу

Мережею почали ширитися чутки про те, що Катерина Лозовицька заплатила за свою перемогу у проєкті "Холостяк-12" з Алексом Топольським. Дівчина дала свій коментар.

Переможницею “Холостяка-12” з Алексом Топольським стала Катерина Лозовицька. Почали ширитися чутки про те, що насправді переможниця заплатила за свою перемогу заради популярності та визнання. Брат Катерини опублікував в себе на сторінці скріншот коментарів під фото з сестрою та написав, що давно не читав такого трешу.

“Хороша пара, шкода, що вони не разом, бо їй заплатили, щоб вона дійшла до фіналу і стала популярною”, – написали в коментарях.

Такий коментар не змогла залишити без уваги переможниця проєкту:

“Це найсмішніше, що може бути. Люди, ви реально думаєте, що на реаліті-шоу хтось буде платити за перемогу, де всі емоції щирі та правдиві? Це реально сміх”, – написала Лозовицька.

Катерина Лозовицька прокоментувала підкуп своєї перемоги на Холостяку

Багато прихильників не приймають такого рішення Алекса Топольського. В фіналі було дві учасниці – Катерина Лозовицька та Олександра Мудра. На думку глядачів, саме Саша мала стати переможницею проєкту, але рішення Холостяка відрізняється від очікуваного, але Олександра не дуже засмутилася своєму програшу, в останньому випуску вона виглядала трішки розчарованою таким закінченням подій.

Катерина Лозовицька прокоментувала чутки про те, що вона проплатила перемогу

Станом на зараз досі не відомо чи залишилась пара у стосунках. В Мережі вишукують фотографії Алекса Топольського з іншими дівчатами, але підтвердження цьому поки немає. про все стане відомо 20 січня на пост-шоу “Холостяка”, а поки можна спостерігати за життям пари у соціальних мережах.

Поділитися