Куди зникла плавчиня Яна Клочкова і де вона зараз: олімпійська чемпіонка підкачала Україну

Відома чотирикратна олімпійська чемпіонка родом з України Яна Клочкова не сказала ані слова про російську агресію на території її рідної країни.

Скоро буде рік, як в Україні триває повномасштабне вторгення, а деякі зірки з українським корінням досі мовчать, або обрали сторону російського агресора. Серед таких зрадників України опинилися Сніжана Єгорова, Анна Сєдокова, Ані Лорак, яка продовжила виступати в Росії та випускати нові пісні та багато інших зірок. Крім зірок шоу-бізнесу, навіть українські спортсменки відреклися від розмов про війну. Однією з таких стала Яна Клочкова.

Яна є олімпійською чемпіонкою, яка представляла Україну, але вона обрала гратися в мовчанку з початком вторгнення і закрила всі свої сторінки у соціальних мережах. Зараз дівчина проживає в окупованому Криму і навіть не видалила свою сторінку у російській соціальній мережі “Вконтакте”, яку колись створив Павло Дуров, але продав іншим власникам.

Яна Клочкова ніяк не коментує агресію росії проти України
Яна Клочкова ніяк не коментує агресію росії проти України

Дівчина не публікує нічого, що доводить її причетність до України та української символіки, так само робить її мама. Жінка у 2021 році опублікувала 9 травня фото з георгієвською стрічкою та написала привітання “дідам які воювали”. Станом на 2021 рік Крим був окупований вже більше 5 років, але сім’ю Клочкової це ніяк не смутило.

Яна Клочкова зникла з радарів та мовчить про війну
Яна Клочкова зникла з радарів та мовчить про війну

Відомо, що в серпні Клочкова все таки подала свій голос, але ніяк не в підтримку України. Вона висловила своє обурення стосовно того, що її не запросили на святкування Дня незалежності. Дуже дивно, що вона почала говорити про День Незалежності України попри те, що ні слова не сказала про окупацію міст її рідної країни та смерті сотень людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини