Рубрики: Новини

З ким з акторів “Квартал 95” спілкується президент Володимир Зеленський: Євген Кошовий, Олена Кравець та інші

Володимир Зеленський давно знайомий з учасниками "Кварталу-95" і з багатьма з них спілкується навіть після того, як став президентом України.

Володимир Зеленський до початку вторгення дуже добре спілкувався зі своїми колегами по “Кварталу”, але чи продовжили вони спілкування одне з одним?

Олена Кравець

З ким з Кварталу спілкується Володимир Зеленський

Олена Кравець розповіла Маші Єфросиніній про те, що вони з Зеленським не припинили спілкування і все залишається без змін. Вони так само можуть обговорити якісь важливі питання, просто вести звичайну бесіду, але є одна тема, на яку Олена не наважується говорити. Як зізнається жінка, в неї не вистачає сміливості почати розмову про те, коли закінчиться війна. Вона виправдовує це тим, що не хоче класти на плечі президента таку велику відповідатьність за те, чого він не може точно знати, але не зможе сказати їй те, що вона так хоче почути.

Олена часто підбадьорює Володимира Зеленського і намагається будь-якими способами підняти йому настрій, щоб той почував себе трішечки краще.

Євген Кошовий

Кошовий також спікується з президентом, вони часто ведуть листування, але не так часто зустрічаються особисто. Як каже Євген, вони зустрілись на весь час лише один раз, але де – не сказав. Також вони листуються у соціальних мережах, але відповіді завжди короткі та стислі, без розгорнутих пояснень.

Чи спілкується Зеленський з Кошовим, Кравець та іншими кварталівцями

Щодо інших акторів “Кварталу”, відомо те, що декілька з них з початком президентства Володимира Зеленського почали обіймати керівні посади в органах влади. Серед таких: Іван Банаков – голоса СБУ, Сергій Шефір – перший помічник президента, Юрій Корявченков і Олена Хоменко – народні депутати, Сергій Трофимов – позаштатний радник президента та інші. Чи стали вони працювати в органах влади саме завдяки Володимиру Зеленському, чи надихнулися його перемогою і спробували свої сили власноруч – невідомо.

Поділитися