Як виглядає дружина зірки серіалу “Слуга народу” Стаса Боклана: щасливі разом майже 40 років

Як виглядає і чим займається дружина популярного актора Стаса Боклана? Зірковий чоловік вперше представив свою обраницю та розповів, скільки насправді років перебуває у шлюбі.

Стас Боклан став неймовірно популярним після серіалу “Слуга народу”, а телеепопея “Папік”, де актор зіграв головну роль додав у його життя купу пліток. У мережі подейкували, що він крутить романи з молодшими від себе дівчатами на знімальному майданчику. Втім, зірковий чоловік не став “хайпувати” на цій історії та вирішив представити свою обраницю фанатам.

Стас Боклан зі "Слуги народу" вперше показав свою дружину
Стас Боклан зі Слуги народу вперше показав свою дружину

З ким одружений Стас Боклан?

Знаменитий тренер “Ліги Сміху” викликав справжній фурор серед прихильників в Інстаграмі, коли показав свою кохану. Жінку звати Наталія і вона виглядає ровесницею свого чоловіка.

Станіслав зазначив, що разом з милою він провів вже понад 30 років. Актор іронічно пише, що половинка його терпить.

У коментарях одні компліменти:

  • “Чудова сімейна пара”
  • “Дружина красуня і теж дуже гарна актриса. Здоров’я Вам та кохання”
  • “Яка гарна жінка”
  • “Навряд чи вона Вас терпить, швидше за все, вона Вас любить!”
  • “Лялька з людським обличчям. Якщо що я про пісню. Дружина в тебе офігенна. Усього хорошого в сім’ї. І не тільки”

Виявляється, що шлюб з Наталією для Стаса вже другий. Першою його обраницею була Олена Дудич: також акторка. У колишнього подружжя є спільна дочка. Втім, про неї пан Боклан майже не говорить. Можливо дівчина веде непублічний спосіб життя. А зі своєю нинішньою дружиною артист виховував пасинка. У яких стосунках зараз батьки та діти — не відомо.

Нагадаємо, що Стас Боклан не лише кіноактор, а також має досвід роботи у театрі. Наприклад, він грав у 1980-му році у п’єсі “За двома зайцями”. Також був асистентом режисера.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини