З великою сценою не складається: Сергій Бабкін оголосив про початок свого туру в новому форматі

Сергій Бабкін анонсував свій новий тур, але більше не на великій сцені. Чоловік розповів, що таке квартирник та як буде виступати у новому форматі.

Сергій Бабкін після повернення в Україну почав активно займатися благодійністю і давати концерти в різних містах України. Нещодавно співак оголосив новий тур містами України, але в дещо іншому для нього форматі – квартирниках. За словами співака, саме з таких виступів він починав свій шлях і зараз хоче проводити зі своїми прихильниками час у теплій та домашній атмосфері.

Сам термін квартирника – це вечірка або подисеньки в будинку\квартирі, де присутня невеличка кількість людей, щоб часопроведення не було занадто гучним та з купою незнайомих людей.

Починає Сергій свій тур з міста Ужгород, куда планує завітати 12 лютого. Всього у турі планується приїхати у 10 різних міст України, подробиці можна дізнатись на офіційній сторінці співака або на сайті, щоб придбати квитки. У список потрапило лише 10 міст через те, що чоловік виступатиме лише там, де є генератори та дозвіл на проведення подібного заходу. Нажаль, не всі міста забезпечені додатковою електроенергією.

“Квартирник – це таке місце, де між глядачем та артистом немає ніякої межі. На таких зустрічах я можу не лише виступати, але й поговорити з прихильниками про щось та заспівати улюблені пісні разом. Це я називаю справжньою близькістю”, – розповідає Сергій Бабкін.

Сергій поділився тим, що кошти з його виступів будуть перераховані на потреби ЗСУ. Прихильники у коментарях підтримали таку ідею артиста та повідомили, що з нетерпінням чекатимуть його приїзду:

“Ви нереально крутий! Відразу купили квиточки і чекаємо на вас”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини