Рубрики: Новини

Ставиться, як до рідних: Даша Кацуріна показала листування свого молодшого сина з новим бойфрендом Дантесом

Попри розлучення зі своєю колишньою, складну життєву ситуацію та повномасштабну війну життя Володимира Дантеса складається дуже добре. Його нова дівчина Кацуріна показала, яким хорошим батьком став шоумен

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва перебували в шлюбі з 2015 року, а загалом разом були понад 10 років. Увесь цей час шанувальники зіркової пари постійно бажали їм народження дитини. Хоча самі артисти зізнавались в тому, що не готові до батьківства, турботливі фанати продовжували закидувати їх питаннями про те, коли ж на світ з’явиться їхній перший первісток.

Проте, цьому шлюбу не судилось стати останнім в житті знаменитостей. Навесні минулого року вони повідомили про своє розлучення, а тепер колишні побудували щасливі стосунки з іншими. Ба більш, і Надя Дорофєєва, і Вова Дантес тепер мають дітей. Знаменитості зустрічаються зі своїми колишніми друзями, які раніше також були в шлюбі та мають спільних дітей.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес зустрічаються

Так, Володимир Дантес полюбив дітей своєї дівчини Даші Кацуріної, як рідних. Про це свідчить теплота, з якою шоумен говорить про сина та доньку своєї дівчини. Крім того, Кацуріна нещодавно додала аргументів на користь того, що Дантес – хороший батько. Так, знаменитість показала листування свого коханого з молодшим сином.

Листування Дантеса з сином Кацуріної

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Даша Кацуріна показала скриншоти листування свого бойфренда з молодшим сином. З цих кадрів можна зробити висновок, що у Дантеса дуже хороші стосунки з дітьми.

Нова дівчина Дантеса показала миле листування

На опублікованих знімках екрана видно, як Володимир Дантес робить смішні гримаси, аби повеселити сина Кацуріної, а малюк своєю чергою виглядає дуже задоволеним спілкуванням з шоуменом.

Даша Кацуріна показала листування Дантеса та її сина

Крім того, додала відома українська бізнесвумен та рестораторка, ці повідомлення підіймають настрій не лише її сину та бойфренду, а і їй. Даша Кацуріна зазначила, що, коли в неї поганий настрій, вона відкриває це листування та передивляється відео, оскільки вони викликають у неї усмішку.

Нагадаємо, що такі ж теплі стосунки Володимир Дантес має і зі старшою донькою Кацуріних, яка цьогоріч пішла до першого класу. В одному з інтерв’ю шоумен зізнавався, що полюбляє спілкуватись з Сашею на різні теми, а дівчинка завжди підтримує бесіду.

Поділитися