Рубрики: Новини

“Я ніколи не буду сама”: екс-дружина Володимира Остапчука зробила гучну заяву про особисте життя

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чому вона ніколи не буде самотня. Дівчина зізнається, що не відчуває самотності.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк досі переживає розвив з зірковим чоловіком. В зв’язку з цим, вона не поспішає вступати до нових стосунків, хоч її колишній вже навіть не приховує свій новий роман з журналісткою. Христина розповіла, що вона не боїться бути самотньою, бо в неї немає відбою від залицяльників. Про це вона розповіла у своєму блозі.

“Я кажу так, як воно є. Я ніколи не буду без чоловіка, бо в мене багато від них уваги впродовж життя. Завдяки цьому я дуже впевнена в собі, але це не означає, що зі всіма своїми залицяльниками я буду будувати сім’ю, народжувати дітей та інше. Ні! Через таку велику кількість уваги від них мені складно відчувати самотність”, – зізнається дівчина.

Христина Горняк розповіла, чому ніколи не буде сама

Христина замислюється над початком нових серйозних стосунків, але поки не наважується. Вона вже хотіла мати сім’ю з Володимиром Остапчуком, але не склалося. Через це є деякий страх за нові стосунки, чи не будуть вони такими ж. В неї присутнє це відчуття, але, як говорить Христина, її бажання жити та кохати перевершить будь-які інші емоції.

“Скільки б разів я не помилялася, я буду робити це знову і знову, бо це життя”, – підсумовує Горняк.

Наостанок Христина розповіла, чи змогла б вона пробачити чоловікові зраду. На її думку, вона могла би спробувати, але все одно засинала б з думкою про те, що її кохана людина пестила, цілувала та обіймала іншу дівчину, тому в думках їй би хотілося його придушити, бо це вкрай неприємна подія.

Поділитися