Рубрики: Новини

Ілона Гвоздьова, Світлана Тарабарова, Надія Матвєєва та інші: як минув благодійний бранч 2023

Понад 200 тисяч гривень зібрали на благодійному бранчі разом з запрошеними гостями, організаторкою якого стала засновниця жіночої спільноти Ілона Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова стала засновницею жіночої спільноти Ukrainian Women Unity і проводить вже традиційні мотиваційні бранчі, головною метою яких є благодійний збір коштів. Бранч відбувся в одному зі столичних ресторанів, його проводила сама Ілона, а її напарником став Слава Соломка. Це не перший досвід Слави проводити такий захід, тому він пройшов дуже вдало.

Ілона Гвоздьова організувала благодійний бранч

На цей раз спільнота жінок збирала кошти на допомогу жінки, в якої рак молочної залози на другій стадії. Крім цього, дівчата зібрали кошти для постраждалих під обстрілами у Дніпрі і закрили цей збір. Перед заходом також оголосили збір на квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic для 241 бригади ТРО ЗСУ, 243 батальйону 7 роти. За весь бранч змогли зібрати більше 200 тисяч гривень.

Культурна програма такого бранчу була досить цікавою. Для спічу запросили тренерку Наталію Татарінцеву і дерматологиню Дарію Тіщенко. Дівчата розповіли аудиторії поради стосовного того, як правильно підтримувати жіноче здоров’я і красу. Світлана Тарабарова, яка була також запрошена на подію, виконала для гостей декілька своїх пісень і розповіла подобиці зі свого особистого життя в рубниці під назвою “7 чесних хвилин”.

Благодійний збір коштів від Ілони Гвоздьової

На бранч запросили багато зіркових гостей, серед них була й лідерка гурту Mari Cheba, яка продемонструвала на бранчі свій новий кліп, а співачка М’ЯТА запрезентувала свою нову пісню “Наречена”. Серед інших запрошених гостей була Надія Матвєєва, Анна Малиновська, Анастасія Семенюк та багато інших.

Поділитися