“Мама” Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала ріднісні фото своєї доньки Яни: “Копія мами”

Українська акторка та сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала в Мережі фото своєї справжньої донечки Яни і привітала її з днем народження.

Відома українська акторка Інна Білоконь розповіла, що сьогодні, 27 січня – день народження її прекрасної доньки Яни. Про цю подію відома мама розповіла у соціальних мережах на своїй офіційній сторінці, де й привітала дівчину. Жінка опублікувала рідкісне фото доньки та побажала їй щастя в особистому житті. На фото, що виставила Інна, її донька позує в стриманій сукні міні, з вишуканим вечірнім макіяжем та масивною каблучкою на руці.

“Бажаю тільки щастя! З днем народження, наша дівчинко”, – написала Інна під фото.

Донька Інни Білоконь стала копією своєї мами
Донька Інни Білоконь стала копією своєї мами

Прихильники Інни підтримали Яну привітаннями та побажали їй міцного здоров’я і щастя. Також вони звернули увагу на те, що дівчинка стала точною копією своєї зіркової мами.

Інна Білоконь відома всій Україні завдяки своїй ролі мами Вєрки Сердючки, з якою вона виступає вже багато років. За її плечима не один тур та відзнятий відео-кліп на відомі пісні Сердючки. Нещодавно відбувся ще один тур Європою, де виступала й Інна. Данилко поділився фото та відео з туру, де вони з Інною влаштували шалені танці а потім поцілувалися після них. Зараз жінка грає в театрі Андрія Данилка.

Мама Вєрки Сердючки показала свою справжню доньку

Відомо, що Інна познайомилася з Андрієм ще в 1980 роках. Хлопця не взяли на навчання до музичного училища, тому йому довелося вступити до кулінарного ПТУ. Саме там і познайомився майбутній український дует. За словами Інни, чоловік був досить спокійним, але водночас він міг виконати щось таке, чого ти точно ніколи не забудеш, бо враження залишаються з тобою надовго. Образ мами Сердючки з’явився дуже випадково, але на стільки сподобався, що закріпився за жінкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини