Порівняння сухпайків України, Америки, Британії, Канади, Італії і Росії: “Все в плісняві, неможливо куштувати”

Українськи молоді коміки Андрій Лузан та Микола Зирянов спробували сухпайки різних країн, в тому числі російський та український. Хлопці розповіли, який з них найкращий.

На You-Tube каналі “Леви на джипі” в одній з рубрик “Обідня перерва” коміки Микола Зирянов та Андрій Лузан спробували сухпайки різних країн – Америки, Британії, Італії, Канади, України та росії. Хлопці розібрали, що знаходиться всередині кожного з них та визначили для себе кращий.

Андрій та Коля розпочали з американського сухпайка. В Америці він не є стандартним, в них на кожен день різний набір продуктів та страв. Хлопцям дістався пайок під номером сім. Упаковка була дуже компактна, все герметично запаковано та розкладене по окремих пакетиках. В американському наборі була кава, м’ятні льодяники, м’ясо з томатним соусом, шматочок хліба, арахісове масло, джем та чай з полуничним напоєм.

Українські коміки перевірили, який сухпайок краще
Українські коміки перевірили, який сухпайок краще

“Виглядає прикольно і, якщо чесно, дуже смачно. Мені лише незрозуміло, чому тут лише м’ясо в соусі. Не вистачає гарніру. М’ясо дуже класне, але є питання по загальному набору”, – каже Лузан.

В загальному, хлопцям сподобались напої, упакування та страви, що були всередині америнанського сухпайка. Після цього вони взялися за куштування британського набору. Він був значно більшим, бо це було не разове харчування, а запас на цілий день. У складі британського сухпайка була розчинна кава, кола, енергетичний напій, м’ясе буріто з рисом, стейк з овочами, мексиканські горішки, мюслі з полуницею та десери.

Андрій Лузан та Микола Зирянов перевірили сухпайки
Андрій Лузан та Микола Зирянов перевірили сухпайки

“Ойй, дуже не смачно. Така жижа. Дуже по-середньому, воно ще й гостре. Воно будто рік зберігалося і його вирішили відкрити та з’їсти”, – підсумовує Микола.

Після основних страв хлопці спробували порошкові напої, що були у наборі. Кола комікам взагалі не сподобалась. В порівнянні з американським набором продуктів – повне фіаско. Третім сухпайком був італійським. Компактне упакування, всі страви розділені по різним коробкам, що є дуже зручним. У складі цього пайка була курка та свинина в желе, равіолі, паста, батончик, крекер, зубна щітка і паста, льодяники, сухий спирт, мило та цукор.

Який сухпайок виявився кращим на смак та упакування
Який сухпайок виявився кращим на смак та упакування

Хлопці зазначили, що дуже круто те, що є речі для особистої гігієни та окремо їжа. Смакуючи страви, вони були також не надто смачними, але їсти можна. Равіолі в банці були теж не смачні, хоча виглядали досить багатообіцяюче.

“Звісно, на війні все з’їсти можна, але ми, маючи можливість сидіти в теплі та робити огляд, то хочемо сказати, що американський сухпайок смакує як справжня їжа, а в решті все залите жижою, соусом і воно все розливається. Поки перше місце – американський, друге – італійський і третє – британський”, – кажуть хлопці.

Канадський сухпайок був наповнений бургером, батончиком, біф джерками до пива, виноградним напоєм, джемом, фруктовим коктелем і горіховим маслом. На одній з упаковок було написано, що страву потрібно варити три хвилини і тоді можна їсти.

Який сухпайок смакує найкраще
Який сухпайок смакує найкраще

“Як це варити? А якщо хлопці в окопах сидять, де їм там варити? Є всього три хвилини на перекус.”

Андрій та Микола, маючи можливість, розігріли в мікрохвильовій печі свої страви та скуштували їх. Батончики та сухе м’ясо хлопцям сподобалось, гарячі страви були дуже насичені гостротою, вони не дуже зрозуміли, чому вибір впав саме на гострі страви. Все виглядає нормально, смачно, але гостре.

Наостанок хлопці відкривали одночасно російський та український сухпайок. З цим трапилася справжня комедія. Коли Микола відкривав сухпайок росії, хлопці побачили, що упакування все в плісняві. Як правило, має бути герметична упаковка, щоб все могло зберігатися не однин рік, але в росії з цим виникли проблеми. Наповнення пайка для окупантів складалося з м’яса з квасолею, полуничний джем, повидло яблучне, розігрівач, сухий спирт, цукор, яблучне пюре, ковбасний фарш і паштет.

“Наповнення схоже на італійське, але все скинули в купу. Там десь щось потекло, запліснявіло, типова руська їжа”, – кажуть хлопці.

Українські коміки куштували сухпайки різних країн
Українські коміки куштували сухпайки різних країн

Куштувати вони його не стали, бо пліснява на упаковках зовсім не викликає довіри. Український пайок, в свою чергу, значно краще. Все чітко запаковано, нічого не протіче, немає плісняви і нічого зайвого. Хлопці куштували разовий прийом їжі, що складався з індички з соусом та квасолею, паштету і галетів.

“Ми думали, що якщо наш буде гіршим, ніж всі інші, то ми скажемо правду, але я не можу сказати, що в нас гірше. Все класно запаковано, смакує теж круто, дуже смачно. Об’єктино, на рівні з американським”, – каже Андрій.

Андрій Лузан і Микола Зирянов куштують сухпайки
Андрій Лузан і Микола Зирянов куштують сухпайки

Єдине, чого не вистачило в нашому наборі – більше напоїв, бо була лише розчинна кава. Андрій на Микола впевнено зрівняли український сухпайок до американського, все на вищому рівні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини