Рубрики: Новини

Влад Яма вперше відреагував на критику фанатів щодо своєї втечі з України до США: “Так, ситуація екстремальна”

Відомий український хореограф у день початку повномасштабної війни в Україні разом з дружиною та сином покинув рідну країну. Зірка вперше прокоментував критику у свій бік з цього приводу

З самого початку повномасштабного вторгнення російської армії на терени України Влад Яма разом зі своєю родиною покинув терени рідної держави. Хоча багато шанувальників чекали, що знаменитість залишить сина та дружину в безпечному місці та повернеться додому, цього не сталось. Влад Яма вирішив переїхати до США 24 лютого та довго мовчав з цього приводу.

Разом з тим хореограф не втомлювався наголошувати, що насправді він активно допомагає Україні. Нещодавно знаменитість повідомив про проведення благодійного аукціону, лотами в якому виявились різні розваги разом з ним – наприклад, урок танців, особиста або онлайн-зустріч і багато іншого. До новини зірка додав фото, зроблене в стилі головних героїв американського серіалу “Рятівники Малібу”.

Влад Яма вкотре нарвався на критику з боку шанувальників

У коментарях до нової публікації підписники українського хореографа поцікавились у знаменитості, чому він покинув рідну країну саме в такий важкий момент і чи збирається він взагалі повертатись. Дружина Влада Ями Лілія відповіла розлюченим фанатам, що в кожного є свої причини, втім розкривати їх зіркова кохана не стала.

Не зміг промовчати й Влад Яма. В Історіях на особистій сторінці в Інстаграмі український хореограф доволі різко звернувся до всіх, хто питав або радив щось йому в коментарях. Зірка подякував кожному, хто залишив йому хейтерські коментарі за те, що вони себе “проявили”, а також натякнув на те, що заблокував користувачів, які ставили йому незручні запитання.

Так, ситуація екстремальна, кожен має право на свою думку. Але я не бачу сенсу комусь щось доводити, є важливіші справи

– підсумував Влад Яма.

Хореограф Влад Яма відповів на критику

Нагадаємо, що раніше знаменитість вже питали, як йому вдалось покинути Україну. Хоча Влад Яма повідомив, що виїхав, коли ще не було заборони перетинати кордони країни чоловікам призовного віку, чимало його колег і фанатів не вірять, що зірці вдалось покинути Україну законним шляхом.

Поділитися