Рубрики: Новини

Тарас Цимбалюк захистив Влада Яму, якого розкритикували за виїзд до США: “У мене в голові не вкладається”

На захист Влада Ями, навколо якого нещодавно розгорівся скандал, став відомий український актор Тарас Цимбалюк. Знаменитість зазначив, що хореограф зробив набагато більше, ніж "диванні критики"

Відомий український хореограф Влад Яма 24 лютого разом зі своєю родиною виїхав з України до США. Знаменитість вже рік залишається за кордоном, через що чимало прихильників його критикують. На захист Влада Ями став його зірковий колега, український актор Тарас Цимбалюк. Він зауважив, що він дивується, що в цивілізованій країні досі залишаються люди, які вважають, що місце кожного чоловіка – на передовій.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тарас Цимбалюк звернувся до так званих “диванних критиків”, які закликають взяти автомат до рук не тільки відомих чоловіків, які виїхали, а і його самого.

Тарас Цимбалюк в особистому блозі розкритикував хейтерів

Відомий український актор зазначив, що стати представником псевдофілософів не важко – достатньо просто хейтити кожного зустрічного, навіть попри те, скільки він зробив на своєму місці.

У мене в голові не вкладається, що досі є люди, котрі вважають, що абсолютно усі чоловіки повинні бути на передовій… Ця людина робить більше, ніж тисяча схожих “розумників”

– зауважив Тарас Цимбалюк.

Український актор згадав і про свого колегу Владу Яма, який, за словами самого хореографа, покинув Україну, коли чоловікам ще не заборонили перетинати державний кордон. Тарас Цимбалюк зазначив, що до танцівника “причепились” з критикою, але не зауважили, що у США він робить набагато більше, ніж міг би зробити вдома.

Влада Яму захистив його зірковий колега

Тарас Цимбалюк іронічно додав, що напевно багатьом хейтерам стало б набагато легше, якби Влад Яма з багатотисячною авдиторією “мовчав на блокпості”. Український актор також зауважив, що за кордоном, а саме у США, Владові Ямі вдалось зібрати чимало грошей, адже там він займається волонтерством і благодійністю.

Проте, інший відомий хореограф, Євген Кот, висловив дещо іншу думку. Так, за словами чоловіка, медійні люди передусім є прикладом для своїх шанувальників, тому мають не тікати й зникати з інформаційного простору, а бути “на місці” та демонструвати витримку й силу духу.

Вважаю що медійні люди є прикладом для нації та основою підняття духу і повинні показувати приклад, згуртовувати людей! Совість повинна бути чистою перед тими людьми які сидять в окопах

– зазначив Кот.

Поділитися