“От зараз закохаюся в тебе”: Олексію Дурнєву довелося вибачатися перед Машею Єфросініною на очах купи людей

Між Машею Єфросиніною та Олексієм Дурнєвим трапився конфлікт через його невдалий жарт, але чоловік щиро вибачився перед зіркою за свої слова.

Про конфлікт Олексія Дурнєва та Маши Єфросиніної знає вже багато людей. Справа в тому, що чоловік одного разу назвав її супер-зіркою з минулого в жартівливому контексті, але Маша сприйняла це за власну образу і різко негативно відреагувала на такі слова в свою сторону. Телеведуча дуже хотіла провести з ним інтерв’ю, але він відмовився.

Маша Єфросиніна пробачила Дурнєва за старі образи
Маша Єфросиніна пробачила Дурнєва за старі образи

Проте, інтерв’ю все ж відбулося, хоч і значно пізніше, а редакція сайту Добрі новини звернула увагу на цікавий момент в інтерв’ю Єфросиніної та Дурнєва. Жінка заговорила про образу в її бік та розповіла, в який момент вона перестала ображатися. За її словами, вона летіла в літаку, а там було багато прихильників Дурнєва, які дивилися новий ролик зіркового чоловіка. Їй стало цікаво.

“Ти мій єдиний публічний срач за всю мою кар’єру. Я або дружу, або відходжу, але це мене образило на рівному місці”, – розповідає Маша.

Дівчину перебив Олексій, сказавши одну просту фразу:

“Маш, ну пробач”.

Олексій Дурнєв попросив вибачення в Єфросиніної за образи
Олексій Дурнєв попросив вибачення в Єфросиніної за образи

Телеведуча аж розгубилася від цих слів і на хвилинку забула, про що хотіла сказати. Вона неочікувала таких слів від чоловіка, але сказала йому, що пробачила його і вже не ображається. Під час перегляду одного з його роликів вона відпустила свої образи, бо в літаку та зловила себе на думці, що те, що було – вже неважливо.

“І я собі вирішила, що коли побачу тебе, то обійму. Так і було”, – каже телеведуча Олексію.

Крім цього, вони обговорили не лише ставлення до один одного, але й про ставлення до жінок, українських зірок, що для Олексія важливо, а на що він нізащо не буде витрачати гроші. Випуск вийшов доволі добрим та атмосферним, що не схоже на звичні випуски за участі Дурнєва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини