Рубрики: Новини

Потап і Настя Каменських на фоні чуток про розлучення розповіли про поповнення: “Ви дізнаєтеся про це першими”

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських вже давно заполонили всю Мережу, але пара приголомшила новиною про поповнення у своїй сім'ї.

Про вагітність Насті Каменських вже говорять понад 10 років. Насті постійно приписують округлість животика попри те, що офіційного підтвердження дівчина жодного разу не давала. Для прихильників Потапа та Насті це досить дивно, бо подружжя має власний будинок та хороші статки. Зараз Мережею почали ширитися чутки про розлучення зіркової пари, але цього поки також не підтверджують.

Настя Каменських спростувала чутки про її вагітність

З тих пір, як Настя Каменських повернулася до України з Іспанії, стали частіше говорити вагітність супер-зірки. Прихильники помітили, що її животик помітно округлився і вже почали запитувати її про цікаве положення. Зірка вирішила прокоментувати припущення її фанів і дати спростування цим чуткам.

“Я вже 10 років народжую і ходжу вагітна. Багато хто мене про це запитує і я постійно про це чую. В мене безліч коментарів про те, що я вагітна. Дякую всім, хто чекає на мою дитину, я вас запевняю, ви про це дізнаєтеся першими”, – каже Настя Каменських.

Потап цю ситуацію поки ніяк не коментує. Репер та продюсер вже неодноразово говорив, що він хоче дитину, але не поспішає коментувати чутки про вагітність Анастасії.

Настя Каменських розповіла про поповнення

Прихильники очікують на поповнення в родині Потапа і Насті більше, ніж саме подружжя. Коли співачка опублікувала фото та написала про те, що Катерина Осадча вже народила дитину, фанати співачки побажали їй також найближчим часом почути слово “мама”.

“Настюша, ти маєш бути наступна, розбав цей бейбі-бум маленькою принцесою”, – пишуть користувачі Мережі.

Поділитися