Рубрики: Новини

Молода дружина Віктора Павліка зізналась, що не переживає через повільний розвиток сина: “Затримка мовлення”

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка згадала в особистому блозі про повільний розвиток їхнього з музикантом спільного первістка Михайла

Вже ні для кого не здивування, що деякі підписники Катерини Репяхової, дружини Віктора Павліка, занадто сильно люблять звертати увагу на нібито неналежну материнську увагу знаменитості до свого сина. Так, цього разу блогерці порекомендували відвідати з сином невролога через, мовляв, занадто повільний розвиток сина.

Катерина Репяхова спокійно відреагувала на нетактовне зауваження. Знаменитість зазначила, що зараз такої потреби вона не бачить.

Шанувальники звернули увагу на повільний розвиток сина Репяхової та Павліка

Варто зазначити, що Катерина Репяхова часто стикається з подібними некоректними зауваженнями стосовно розвитку свого сина. Насправді ж молода дружина Віктора Павліка зовсім не байдужа до здоров’я первістка. Попри всю критику українська блогерка звертає максимум уваги на повноцінний розвиток Павліка молодшого.

Так, наприклад, син українського музиканта та його четвертої дружини вже активно відвідує заняття з раннього дитячого розвитку. У столичному закладі для малюків хлопчик часто займається зі своєю викладачкою.

Катерина Репяхова часто показує кадри з занять свого сина

Крім того, син Катерини Репяхової та її відомого чоловіка Віктора Павліка розвивається і фізично. Так, Михайло відвідує заняття в басейні, де разом з тренером має прогрес. Раніше, наприклад, хлопчику було важко займатись – він плакав і капризував. Зараз, ділиться приємними новинами Репяхова, він набагато легше переносить заняття.

Син Катерини Репяхової та Віктора Павліка займається в басейні

У висновку можна зауважити, що всі нетактовні рекомендації підписників Катерини Репяхової зовсім не збігаються з правдою. Насправді дружина відомого українського співака Віктора Павліка є відмінною та дуже турботливою мамою.

Поділитися