Рубрики: Новини

Топольського звинуватили в обмані щодо його мільйонів, а він показав декларації: “Я ніколи не був рієлтором”

Головний герой крайнього сезону популярного реаліті про кохання втрапив у гучний скандал. Ексучасниці проєкту одна за одною звинувачують чоловіка в обмані щодо свого реального заробітку

Галантний і привабливий чоловік з хорошим, стабільним заробітком та нерухомістю за кордоном. Хто б міг підійти на роль головного Холостяка країни краще за вищеописаного претендента. Ймовірно, ніхто. Саме тому головним героєм крайнього сезону популярного реаліті став український бізнесмен, який живе в Америці, Алекс Топольський.

Проте, після завершення знімання телепроєкту почали розкриватися деталі реального заробітку чоловіка. Так, чимало учасниць заявляли, що насправді знаменитість – не успішний бізнесмен з власною компанією, а просто штатний рієлтор. Зокрема, про це висловилась Юля “Медуза”, а Вікторія Варлей нещодавно заявила, що в США у Топольського немає ні мільйонів, ні власного житла.

Ексучасниці Холостяка-12 Вікторія Варлей і Юля Медуза звинуватили Топольського в брехні

Алекса Топольського такі заяви, за його власними словами, навіть не зачепили. За зізнанням відомого українського бізнесмена, він розуміє, чому так могло статись. Колишній Холостяк розповів, що він уявляє, що могла відчувала дівчина, з якою довгий час він будував взаємини, а потім заявив, що все закінчено.

Мова йшла про Юлю “Медузу”, яка першою заговорила про відсутність у Топольського американського бізнесу. Так, Алекс зізнався, що він усвідомлює, що “задів гордість дівчини”, тому вона скористалась можливістю відповісти чоловікові тим самим і закинути, ніби він не має бізнесу.

Алекс Топольський не ображається на слова Юлі Медузи

Разом з тим, чоловік не оминув відповіді на запитання, яке бентежить багатьох шанувальників. Так, Алекс Топольський зізнався, що він – ніякий не рієлтор, адже в нього навіть не було відповідного диплому з університету чи документу, який підтверджував би такий його статус. Натомість бізнес в Америці він має, а у своєму Телеграм-каналі опублікував податкові декларації, які підтверджують це.

Поділитися