Друг Олега Винника Слава Дьомін зізнався, чому насправді артист так несподівано зник: “Стан настільки важкий”

Правда про стан здоров'я відомого українського співака Олега Винника турбує мільйони його фанатів. Друг артиста розповів, як насправді зараз себе почуває знаменитість

Слава Дьомін – найголовніший пліткар українського шоубізнесу. Чоловік найпершим висловився про розлучення Остапчука з другою дружиною, потім зізнався, що в шоумена вже з’явилась нова пасія та видав ще не один секрет українських зірок. Цього разу колега та товариш Олега Винника прокоментував його несподіване зникнення.

Слава Дьомін зізнався, де зараз перебуває його колега Олег Винник
Слава Дьомін зізнався, де зараз перебуває його колега Олег Винник

Історія раптового зникнення відомого українського співака та головного вовка країни з усіх радарів продовжує набирати обертів. Так, нещодавно на всі закиди та хейт у бік артиста відповіла голова офіційного фан-клубу Винника. Представниця артиста заявила, що за кордоном знаменитість проходить лікування, а на сцену повернеться тоді, коли дозволятиме стан здоров’я.

Не зміг оминути цю тему й телеведучий Слава Дьомін. Так, журналіст і блогер вирішив розповісти, чи дійсно артист лікується за кордоном. У новому випуску власної програми “Слава ПРО” Дьомін назвав точне місцеперебування відомого українського співака та поділився деталями.

Винник продовжує лікування в Німеччині, у Берліні. Відомо, що саме там він [Олег Винник – ред.] проходить лікування. Яке саме лікування, і що за хвороба в Олега – невідомо. Але стан, скоріше за все, настільки важкий, що він не може з’являтися на людях

– прокоментував Слава Дьомін.

У мережі продовжують обговорювати несподіване зникнення Олега Винника
У мережі продовжують обговорювати несподіване зникнення Олега Винника

Крім того, український ведучий і блогер Слава Дьомін прокоментував і фінансове становище Олега Винника, який останнім часом, очікувано, не працює. За словами ведучого, попри те, що співак волонтерить і займається благодійністю, за який кошт він живе – достеменно невідомо.

Нагадаємо, що раніше очільниця фан-клубу Олега Винника також розповідала про причини відсутності концертів артиста. Так, представниця артиста заявляла, що стан здоров’я не дозволяє співакові довго стояти на сцені, тому й виступати він зараз не може.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини